torstai 5. toukokuuta 2011

Katen meikkipussilla

Olen aina lukenut kiinnostuneena mitä muiden meikkipussista löytyy ja nyt Britti-lehdet tietävät raottaa hiukan myös herttuatar Catherinen beauty-salaisuuksia.

Sveitsiläinen ihonhoitosarja, Karin Herzog ja etenkin sen happituotteet kuuluvat Katen suosikeihin. Muutamia happihoitoja, mm. Dr Brandtin vastaavaa, testanneena uskon, että niillä onkin vaikutusta siihen, miksi Katen iho näyttää yleensä niin freesiltä.

Häitä enen Kate nähtiin shoppailemassa myös kosmetiikkaa, jolloin hän hankki mm. purkillisen Lancômen Hydra Zen Neurocalmia (pelkkä nimikin kuulostaa (hermoja)rauhoittavalta ;). Lancômea Kate tuntuu suosivan myös signature-silmämeikissään, sillä samalla hän shoppaili myös Hypnôse -maskaran ja Artliner -rajauskynän. Ehkä jopa sitä kuuluisaa itse tekemäänsä häämeikkiä varten :)

Itsekin rakastan Hypnôsen Precious Cells -maskaraa, joka on erittäin hoitava ja ripset joka suuntaan maksimoiva maskara. Juuri nyt haussa on täydellinen nestemäinen rajauskynä ja houkuttaisi kyllä testata tuota Artlineria. Toisin kuin Kate, en koskaan käytä nestemäistä rajauskynää alaluomelle, koska tulos ainakin omasta mielestäni on aivan liian kova, joten siihen (ja yläluomen rajausta pehmentämään) haussa on puolestaan täydellinen rajauskynä. Tällä hetkellä käytössä on enimmäkseen YSL:n nestemäinen ja Shiseidon kynämäinen rajausväri, mutta en ole täysin tyytyväinen tulokseen.

Niin ja Katen suosima tuoksu on kuulemma jo vuosia ollut Christian Diorin Dune. Mahtavaa kyllä, että toiset pysyvät vuosikausia uskollisena jollekin yhdelle tuoksulle. Itsellänikin on kestosuosikeita, joita pitää aina olla kotona, vaikka käytössä saattaa olla joskus pitkiäkin taukoja (mm. Victor&Rolfin Flowerbomb tai Lolita Lempickan nimikkotuoksu), mutta on myös aina ihanaa valita tuoksu joka päivä erikseen oman mielialan ja välillä jopa asunkin mukaan.

3 kommenttia:

 1. Kiva lukea näitä meikkisuosikkeja :)
  Itse pidän Lancomen rajauskynää, puista, parhaana ikinä kokeilemanani. Sitä kuulemma moni ammattilainenkin suosittelee. Kynä on tarpeeksi kova, ettei sottaa, mutta kuitenkin riittävän pehmeä tekemään tasaista viivaa. Siitä mustakaan ei ole liian kova tällaisille vaaleille tyypeille. Mustissakin kynissä on nimittäin sävyeroja. Koklaapa sitä jollei ole vielä tuttu :)

  VastaaPoista
 2. Itse ostan matkoilta Bobbi Brownin long-wear gel eyelineria joka leviteään siveltimellä. Ihan paras tuote, pysyy kun tauti eikä leviä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkeistä!! Lancomen rajauskynän kävin jo ostamassa ja vaikuttaa tosiaan just hyvältä sävyltä blondinkin arikikäyttöön :)

  Ja Bobbi Brownin geelirajaus täytyy hankkia testiin seuraavalta reissulta :) Nyt kokeilussa on ollut Estee Lauderin geelirajaus ja se ei ainakaan omilla luomilla ole pysynyt tarpeeksi siistinä.

  VastaaPoista