maanantai 2. toukokuuta 2011

Herkkusuu Lontoossa


Olin jo etukäteen fiilistellyt, mitä kaikkea terveellistä ja eksoottista kasvisruokaa söisin Lontoossa ja parin ensimmäisen päivän iranilaista ja italialaista ruokapettymystä lukuunottamatta reissu oli myös kulinaristisesti toooodella herkullinen!

Ensinnäkin oli huikeaa, miten joka ravintolassa oli niin runsaasti kasvisvaihtoehtoja. Myös nopeiksi välipaloiksi oli jopa helpompaa kuin New Yorkissa (joka toistaiseksi on ollut terveellisen ruokakulttuurin mekkani) löytää terveellistä, luomua ja vegeä.

Nuo Whole Foodsista ostetut täysjyväriisisushit ja raw "cheesecake" olivat terveellisen herkuttelun huipentuma. Voi kumpa vielä koittaisi se päivä, että Suomeen tulisi jotakin vastaavaa... tai edes täysjyväsushia!
Koska viimeksi Pariisissa ihastuin vietnamilaiseen keittiöön, piti sama testata myös Lontoossa. Bam Bou oli puitteiltaan vielä tyylikkäämpi, kuin Pariisin ravintola (en valitettavasti muista nimeä..) mutta ruoka ei ehkä yltänyt ihan samaan, vaikka olikin huippuhyvää.
Omassa luokassaan oli myös parinkymmenen metrin päässä hotellilta ollut Tamarind, joka tarjoili Michelin tähdellä palkittua intialaista ruokaa. T a i v a a l l i s t a!!! Ja tässä ravintolassa intialaisen ruuan pariksi uskalsi kerrankin ottaa myös viiniä ;)

2 kommenttia:

  1. Noita kuvia katsoessa tuli nälkä...
    Tervetuloa Suomeen kyseiset herkut,lupaan istua paikalla 3krt viikossa!

    VastaaPoista