perjantai 20. toukokuuta 2011

Gwynethin kesägarderoobi


Ja näin pukeutuu Gwyneth P, kertoo hän viikottaisessa uutiskirjeessään, Goopissa. Ja hyvältä sekä hyvin Gwynethmäiseltä näyttää tietenkin! :)

On kyllä huikeeaa, miten Isabel Marant, joka vielä muutama vuosi sitten oli lähinnä osa tyyliä tiedostavien pariisittarien minimalistisista bohounivormuista, on nyt kaikkien ikonien kaveri. Mutta siis hyvä niin! Itselleni on jäänyt vaan vähän epäselväksi, miten siinä näin kävi, muuttuiko markkinointi jotenkin radikaalisti, bongasiko Marantin tyylin joku julkkisstailisti (Zoe?) vai alkoiko Marant vaan sopia erityisen hyvin ajan henkeen. Kertokaa ihmeessä, jos jollakin on tarkempaa tietoa, täällä tuli nyt akuutti tarve tuolle Charm Necklacelle! :)

2 kommenttia:

  1. Mietin tuota samaa Marant-ilmiötä jokin aika sitten. Itse ainakin aloin kiinnittää huomiota hänen vaatteisiinsa Emmanuelle Altin kautta. Ehkäpä suosioon on vaikuttanut blogitkin - streetstyle-kuvien alkukaudella sankaritar nro 1 oli Alt, joka pukeutui uskollisesti Marantin vaatteisiin.

    Mutta tiedä häntä sitten mistä johtuu, näitä on vaan joskus kiva miettii :)

    VastaaPoista
  2. Kiinnostava pointti ja ihan varmaan Altilla on ollutkin osuutta Marant-boomiin. Ja hänhän on täydellinen keulakuva Marantille kaikkiaan :)

    VastaaPoista