keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Ei mitään liikaa, eikä mitään liian vähän


En tiedä autoista niin paljon, että osaisin heittää tähän nyt täysin osuvan vertauksen, mutta kun palasin Lontoosta mukanani elämäni ensimmäinen Eresin alusasusetti (tuo alimmaisen kuvan Merveille, mutta mustana) olo saattoi vastata ehkä Aston Martin -ajokokemusta ihan mukavasti kulkeneen Porschen jälkeen. Ja se alusasujen Porsche taas voisi olla Chantal Tomass, jota myös piti hiukan tuoda kotiin, kun merkkiä ei edelleenkään saa Suomesta..

Vaikka laadusta pidänkin en ole aikaisemmin ajatellut laittaa 260 eruroa rintaliiveihin. Nyt kun (kerrankin hyvällä tavalla) avulias ja hyvällä maulla varustettu myyjä kiikutti sovituskooppiini Chantal Tomass -vuoren päälle myös yhdet Eresit, niin pitihän niitä koittaa. Ja paluuta ei ollut.

Eresin monella tapaa erittäin ranskalaisissa alusvaatteissa ei ole mitään liikaa eikä mitään liian vähän. Niitä tuskin tuntee tai näkee. Sovittamani Merveille -malli tekee kaiken sen, mitä todella hyvien rintaliivien pitää tehdä ja silti se on niin ohut, täydellisesti muotoiltu ja ihonmyötäinen, että minkään ylimääräisen vaatekappaleen olemassa oloa ei voi nähdä puseron tai edes takin läpi! Yläosan superohut koristepitsi on viimeistelty kapealla silikoninauhalla, joka kiinnittää pitsinkin täydellisesti ihoa vasten. Luulen, että yksi ranskatarten viehättävän ja siron olemuksen salaisuus on selvinnyt ;)

Bikinien sovitteluun en vielä hintalapun saldoa sulatellessani uskaltanut lähteä, mutta voisin kuvitella, että tältä merkitä löytyisi siltäkin puolelta ne täydelliset :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti