perjantai 1. huhtikuuta 2011

Tutulicious

Black Swan -elokuva on innoittanut tekemään kauniin eteerisiä muotikuvia. Seitinohuet materiaalit, puuteriset värit, sulavat laskokset ja siro istuvuus näyttävät niiiiin ihanilta ja lohdullisen keväisiltä. Tekee mieli pujottaa päälle jotain ohuen silkkistä ja sitoa kashmirkietaisuneule lämmittämään hartioita :)

Liput Kansallisoopperassa vielä parin näytöksen verran pyörivän Manon -baletin viimeiseen näytökseen varattiin eilen, joten ensi viikon perjantaina pääsen fiilistelemään ihaniin balettitunnelmiin (tietenkin puuterisessa Paul&Joen silkkileningissä ;)

Kuvat: A gamorous little side project, Let me In

3 kommenttia:

 1. Hei,
  saako kysyä, että paljonko käytät vaatteisiin rahaa vuodessa/ kuukaudessa?
  Olen ihaillut garderobiasi, mutta toisaalta haluaisin pitää omani pienenä. Huomasin tuossa että olen, osin varmaan viimeaikaisesta blogi-innostuksesta johtuen, käyttänyt nyt alkuvuonna vaatteisiin 200 e/kk, mikä minusta tuntuu todella paljolta.
  Tosin, ehkä jos nyt täydentää vaatekaappinsa laadukkailla ja pitkäikäisillä vaatteilla, niin niillä pärjää pitkään.

  VastaaPoista
 2. Nyt tuli kyllä tiukka kysymys, en ole oikeastaan seurannut, paljonko vaatteisiin ja asusteisiin tulee sijoitettua. Ostan yleensä ulkomailta kerralla enemmän ja Suomessa sitten maltillisemmin. Maksan mielelläni hyvästä laadusta ja viimeistellystä suunnittelusta vähän enemmän -etenkin perusvaatteissa ja "edustus"vaatteissa - mutta toisaalta kivoja ajankohtaisia ja kekseliäitä juttuja löytyy Zarasta tai H&M:stäkin. Mutta jos jotain pitäisi arvioida, niin ehkä n. 500-900 €/kk, joskus paljon vähemmän, joskus enemmän.

  VastaaPoista