tiistai 26. huhtikuuta 2011

London love


Lontoo on ylittänyt kaikki odotukset! Meluisa ihmisvilinä ja ketjukauppojen hillittömän kovalla soiva musiikki ovat vain pienen pieni osa kaupunkia, jossa riittää tyyliä ja nähtävää :) Pääsiäinen sujui rauhallisesti näyteikkunoita selaillen, (ylimmäinen kennosomistus on Stella McCartneylta ja alempi jostain teeputiikista) helteisissä puisoissa makoillen ja maaseudulla ajellen. Ei tarvitse muuten lähteä edes kovin kauas Lontoosta, kun löytyy jo Jane Austen tyyliin kuvauksellisia pikkukyliä ja satumaisia niittyteitä :)

Eilen pääsin kurkistamaan jo vähän kauppoihinkin, mm. Libertyn tavarataloon (joista nuo pari ylinta sisustuskuvaa) ja New Yorkin suokikkiinikin Anthropologielle. Huikean herkullisia somistuksia molemmissa. Mutta tänään seuraa jatkoa, kiikarissa on jo yksi ihana haalean toffeinen Célinen Poppy :)

10 kommenttia:

 1. No kiitos :) oon täällä vaan niin elementissäni! :D

  VastaaPoista
 2. Mistä tuo ihana hattu on?

  VastaaPoista
 3. Hattu tuo nätin pehmeän valon kasvoillesi. Monivärinen hattu ei ole liian värikäs yksivärisen tumman asusi kanssa, varsinkin kun hatussa on yksi raita samaa tummaa.

  VastaaPoista
 4. Hattu on edelleen siellä kaupassa, en tiedä tulisiko tuolle kokoluokalle kuitenkaan käyttöä..ehkä joskus ulkona lukiessa tai rannalla aurinkovarjon puutteessa :D

  VastaaPoista
 5. Hei, voitko paljastaa että missä puistossa noi kuvat on otettu?:) Siis noi eläinkuvat? Samoin kiinnostaa alempien kauppakuvien sijainti:D

  VastaaPoista
 6. Lampaat kuvasin maalla, Oakleyn kylässä. Paikka oli ihan mieletön, lampailla oli puistomaisen kaunis, valtava niitty käytössään :)

  Ja kauppakuvat ovat Libertyltä sekä Regent Streetin Anthropologielta.

  VastaaPoista
 7. Voi, tiesitkö miten isäsi näköinen olet :) -sama suu.

  VastaaPoista
 8. Moni on sanonut samaa :) Täytyy kertoa taas isälle terveiset ;)

  VastaaPoista