torstai 21. huhtikuuta 2011

Lady London
Viime yön pakkausurakan tuloksena Lontooseen lähdetään näiden kuvien inspiroimana sikstari-ladyna :). Tällä hetkellä erityisesti tuollaiset leninkimäisen sirot takit ovat tehneet iiison vaikutuksen. Ja myös käveltävät päiväkorkkarit alkavat kummasti houkuttaa muutaman maankamaralla vietetyn ballerina-päivän jälkeen.

Sääli, että Suomessa bongaa vielä aika harvoin oman ikäisiä naisia, jotka pukeutuisivat muodikkaalla tavalla klassisen naisellisesti. Mutta aina kun niin käy, tulee kyllä todella hyvä fiilis (niin kuin eilen, kun katselin itse jalat pitkästä päivästä väsyneinä Erottajalla katua ylittänyttä tyylitärtä helmen harmaissa korkokengissään :)


Ja vaikka eilen sainkin varoituksen, että Englannissa huono maku on kyllä kohdalle osuessaan todella huono, odotan kyllä myös näkeväni taas ainakin pari sellaista lookia, jotka muistaa valokuvamaisesti vielä vuosien jälkeen (kuten leveähelmaiseen paljettikoristeltuun hameeseen ja nahkatakkiin pukeutunut nainen 2005 kesällä Pariisin metrossa tai Baileysin-värisessä väljässä silkkimekossa 2008 Madison Avenuella vastaan kävellyt kaunotar)

Ihanat kuvat muuten Kate Middletonista ostoksilla tänään! Kyllä onni ja Issa London sitten pukevat ihmistä!! :)

Kuvat: Stockholm Street Style, Daily Mail

3 kommenttia:

 1. Olen samaa mielta klassisesta pukeutumisesta. Tuntuu, etta Suomessa on vaikea pukeutua natisti klassisesti ilman mummo lookkia, silla valikoima on suht suppea. Mita luulet?

  xx

  VastaaPoista
 2. Hei Ulla, samaa mietin minäkin. Liian usein näkee oman ikäisiä naisia, jotkä näyttävät yli-ikäisiltä pissiksiltä tai sitten mummoilta.
  Aiemmassa takki-postauksessa kuvailit myös minun unelmatakkiani, sitä jota en ole vielä löytänyt. Mielestäni kaunis takki ja laadukkaat asusteet (kengät, laukku, huivi...) ovat pukeutumisessa tärkeintä ja niihin haluan itsekin panostaa.

  Ihanaa ja antoisaa matkaa sinulle :)

  Marde

  VastaaPoista
 3. Niin, jos pelkästään Helsingin kauppojen valikoimalla pitää pärjätä, on kyllä todella vaikea ylläpitää kolmekymppistä (siis noin karkeasti pyöristettynä), klassista tyyliä ilman, että näyttäisi tylsältä ja tätimäiseltä..

  Vaikea sanoa olisiko kysyntää miten paljon, mutta ainakaan tarjontaa ei paljon ole. Max&Co ja Tara Jarmon noin äkkiä tulevat mieleen, mutta niidenkin Suomen valikoimassa on enemmän juhla/vapaa-ajan tyyliä kuin tyylikkäitä arkivaatteita. Tara Jarmonilla on kyllä myös monissa kokoelmissa todella kauniita ja naisellisia takkeja, joissa on sitä jotakin :) ja samaa mieltä olen Marde, että ei tyylikästä takkia ilman laadukkaita kenkiä, laukkua ja huivia eikä käsineitä! Ja aurinkolaseja :)

  Ruotsalaisilla ja tanskalaisilla merkeillä on täällä todella iso ylivalta. Tykkään itsekin niistä paljon mm. Tigerin tai Filippa K:n vaatteista, mutta skandinaaviset merkit eivät kovin usein ole tuollaisia klassisen naisellisia, vaikka tietty mallistoissa on yleensä aina myös jotain keskilijasta naisellisempia juttuja.

  Joskus vaan tulee mitta täyteen tätä loputonta ja kaudesta toiseen itseään toistavaa skandinaavista androgynian ihannointia..enkä siis tarkoita, että sen sijaan pitäisi rynnätä johonkin slaavilaiseen tai italialaiseen ääripäähän. Oikein hyvä keskitie olisi sellainen manhattanilaisuus :)

  VastaaPoista