tiistai 5. huhtikuuta 2011

Kesäkassia vailla

Ja nimenomaan ruskeaa kesäkassia. Tai ehkä ylipäätään ruskeaa laukkua, koska huomaan tarvitsevani sellaista usemmin, kuin mihin omista valikoimista löytyy vastinetta.

Yllättäen listalla on kaksi Balenciagaa (en löytänyt netistä mitään ruskeaa Celineltäkään..) ja superkesäinen YSL. Balenciagoja voisi hyvin käyttää myös muinakin vuodenaikoina, mutta YSL on selkeästi kesän juttuja.

Ruskeissa laukuissa on jotain todella hankalaa. En haluaisin mitään liian boho-laukkua tai toisaalta mitään täysin varman päälle -malliakaan. Kolmas rajoittava tekijä on laukkubudjetti, joka sulkee pois kaikki pythonit, Birkinit ja Peek-a-boot. Ja nämä poislukien tarjonta on tällä hetkellä aika vähäistä. Nettikauppaetsintöjen jälkeen nämä kolme kiikkuvat klikkauksen päässä.

Jos kuitenkin tulee mieleen joku näihin rajoitteisiin sopiva helmi, joka omissa etsinnöissä on mennyt ohi, niin vinkatkaa ihmeessä! :)

2 kommenttia:

  1. Hulluilla päivillä on huomenna yksi Globalin ruskea basic - nahkalaukku (mallia bucket bag) ihan kohtuulliseen hintaan. Ebaysta saa esim. Coachin vintage nahkalaukkuja (mm. tote -mallisia) edulliseen hintaan. Onnea metsästykseen!

    VastaaPoista
  2. Ebayta en tullutkaan ajatelleeksi! Jostain syystä olen vältellyt sitä, kun tuntuu että siellä liikkuu niin paljon feikkejä, mutta ehkä pitäisi antaa mahdollisuus :)

    VastaaPoista