perjantai 4. maaliskuuta 2011

Tikittävää kellokuumettaOlen työstänyt paria juttua, joissa olen törmännyt kellomaailmaan siinä määrin, että paluuta yksikelloiseen (ok, no kolme- jos tarkkoja ollaan) elämään ei enää ole. Tällä kertaa kello-obsessointi keskittyy valkoisten kellojen ympärille. Valkoinen kello olisi vain niin ihanan Cap Ferrat..

Kaksi unelmieni kelloa näkyvät ylimmissä kuvissa, mutta en tiedä, miksi käsilaukun tai parin hinnan sijoittaminen kelloon ei tunnu omalla kohdalla luontevalta ihan nieleksimättä. Toisaalta kello on kyllä useimmiten ainoa "koru", jota käytän..

Kullanvärisen Michael Korsin miesten kellosta naisten maksikelloksi muuttuneen rannerakkauden kanssa olen jakanut kuitenkin niin monia hyviä hetkiä, että uskoisin perheeseen mahtuvan toisenkin Korsin.. :)

10 kommenttia:

 1. Miten sä voit olla niin samannäköinen kuin Diane?! Katsoin kuvia ja ihmettelin miksi haikailet valkoista kelloa kun sulla on sellainen kädessä kahdessa kuvassa. :D :D Ihan oikeesti, olette kuin kaksi marjaa!

  VastaaPoista
 2. Upeita kelloja ja hämmästyttävä yhdennäköisyys.

  VastaaPoista
 3. Jos en olisi lukenut kahta edellistä kommenttia, olisin ilman muuta luullut, että kuvassa on Ulla.

  VastaaPoista
 4. Kiitos tyylikkäästä ja inspiroivasta blogista! Itse haluaisin perinteisen pienehkön kultaisen peruskellon ja jos sukulaisia täytyy ylppärilahjoissa opastaa niin kello olis kyllä ihan tervetullut;)

  VastaaPoista
 5. Noh ihanat, en mä nyt ihan niin yhdennäköinen ole Di:n kanssa :) mutta kiva jos jotain samaa löytyy! :)

  Itsekin sain ihanan eleettömän yksinkertaisen kellon vanhemmiltani yo-lahjaksi, mutta se katosi parin vuotta myöhemmin Suomen kesäyöhön.. mutta kello on siinä mielessä todella hyvä lahja, että sitä tulee käytettyä koko ajan ja kun se on laadukas, se on oikeastaan ikuinen.

  VastaaPoista
 6. Siis mie katoin kanssa, että eka kuva on otettu siusta! :o Olen aikaisemminkin ihan hätkähtänyt, kun jossain lehden kannessa on ollut Diane Krugerin kuva ja sitten olen tajunnut, ettei siinä varmaan kuitenkaan Ulla ole :)

  Aivan upeita kelloja muuten <3

  VastaaPoista
 7. Kellot ja kesäyöt.. :D Samaa on näköä mutta Ulla on ehdottomasti kauniimpi. :)

  VastaaPoista
 8. Munki piti tulla sanomaan, et menisit Krugerista milloin vain. Voisit olla hänen bodydouble leffoissa!

  VastaaPoista
 9. Olen ihan samaa mieltä - olette kuin kaksi marjaa, tai kaksi Ullaa :)

  VastaaPoista