keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Pink lips
Koskaan aikasemmin ei olisi tullut mieleenkään laittaa vaaleanpunaista tai tuollaista sähäkän pinkkiä huulipunaa, mutta nyt olen täydellistä sävyä vaille valmis ajatukseen ja siitä tekoihin.

Tuollaiset herkän ruusuiset sävyt tekevät kasvoista uskomattoman raikkaan näköiset ja nuo rohkeammat sävyt taas ovat so fashion! Mutta ainakin omasta mielestäni edellinen koskee vain ja ainoastaan huulipunia. Pinkit huulikiillot pysyvät ainakin täällä edelleen pannassa.

3 kommenttia:

 1. Hei mä ostin viime syksynä Chanelin Rouge Allure punan Rose Insolente -sävyssä, ja siitä on tullut ihan lemppari! Se on nimenomaan so fashion. Mulla on saman sävyinen kynsilakkakin! Minäkään en ollut koskaan aiemmin ajatellut pinkkiä huulipunaa, mutta se sopii nyt tähän hetkeen. Se vaatii asulta tiettyä huoliteltua olemusta, parin vuoden takaisten boho-juttujen kanssa oikeastaan mikä tahansa huulipuna olisi näyttänyt aika karmealta! Mulla on kyllä myös se etu, että tummatukkaisesta (+ useimmiten silmälasipäisestä) ei saa bimbon näköistä sitten millään, blondien pitää olla sen suhteen tarkempana pinkkien kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Tuksun häämeikin pinkeän pinkki huulipuna vei minulta valitettavasti halut ostaa sellaista vähään aikaan. :D Nuo herkät sävyt taas on ihan asia erikseen!

  VastaaPoista
 3. Se on totta, että pinkki puna vaatii aika minimalistista tyyliä - ei siis Tuksutyylistä hääkermakakkua :D. Tuksulla näytti olevan myös joku aika kammottava helmiäishohtoinen pinkki, joten mattapinkit ovat Tuksulta toistaiseksi turvassa ;)

  Ja kiitos Anna Chanel-vinkistä, täytyypä käydä katsastamassa! :)

  VastaaPoista