tiistai 29. maaliskuuta 2011

Lempihame ulkoilee
Tässä muutama lupaamani kuva Max&Co:n hameesta. Se muistuttaa etäisesti Herve Legerin Bandage-hametta, mutta on vain huomattavasti anteeksiantavampi :)

Arkena hame toimii hyvin neuleiden tai väljien kauluspaitojen kanssa. Iltakäytössä olen yhdistänyt sitä tuohon harsomaiseen paitaan ja väljiin toppeihin.

8 kommenttia:

 1. Mika sattuma! Kokeilin tanaan Legerin mekkoja kaverin haita varten. Olen viela tuumailuasteella.

  Mietiskellen.
  xx

  VastaaPoista
 2. Ne on kyllä ihanan näköisiä.. ja ehdottomasti tyylikkään moderneja juhla-asuvaihtohtoja! Itse en vaan ole koskaan uskaltautunut kokeilemaan, koska pelkään niin paljon mahdollista makkarankuorivaikutelmaa ;)

  VastaaPoista
 3. Mulla on HL bandagemekko ja tykkaan todella paljon, kuten sanoit moderni ja tyylikas (ja monia vaihtoehtoja). En kylla usko, etta sulle tulisi (nain blogin kuvien perusteella :) ) mitaan makkarankuorivaikutelmaa. Ne on itseasiassa tosi raskasta materiaalia ja tukevat todella hyvin. Itse en ole talla hetkella missaan timmissa kunnossa, kun kuntoilu vuotiaan lapsen aitina on jaanyt nollaan, mutta kaytan silti mekkoa. :)

  Blogisi on tosi inspiroiva. Kayn taalla kommentoimatta lukemassa, yritan parantaa tapani.

  t. Lontoon lukijasi

  VastaaPoista
 4. Kiitos kannustavasta kommentista! :) Ehkä mun kannattaisi kokeilla Herveä, mahdollisesti jopa Lontoossa, jonne tuli yllättävä mahdollisuus lähteä käymään huhtikuun loppupuolella, jeeeee!!!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos! :) Jo tähänastisen käyttökertojen perustellaa hame tulee todellakin maksamaan itsensä takaisin + antamaan hyvän mielen luottovaatteena :)

  VastaaPoista
 6. J'Adooore ca !
  Bisous!

  Superelegantti kampaus!

  VastaaPoista
 7. Merci, monsieur! :)

  Ja eikö, hiukset on paljon paremmat vaihteeksi näin. Hapsunuttura käy enää joogassa ja vain ultimate-kiireessä muualla :D

  VastaaPoista