keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Ihanat naiset kotona ja rannalla!


Ihanaa joutilasta rouvailua on jotenkin rauhoittavaa katsella. Olisi kiva joskus kokeilla elämää, jossa hiukset käydään laittamassa kampaukseen pari kertaa viikossa, huulet ovat moitteettoman punaiset lähikaupassakin ja arkiasuna on polvipitunen kynähame. Niin ja puutarhatöissä tietenkin twin set! :)

Olen viime aikoina kiinnittänyt kaupungilla huomiota hurmaavan elegantteihin vanhempiin rouviin - joita olen mielessäni veikkaillut eläkepäiviä viettäviksi ballerinoiksi ja uran jälkeen epäilemättä juuri tuollaista elämää viettäneiksi kotirouviksi :) - jotka käyttävät kirkkaan punaisia huulipunia, kuin Voguessa konsanaan. Kalvakkaa ihoa vasten, tarkasti rajattuna se on näyttänyt huikean tyylikkäältä! Samoin hatut ja käsineet, joita ilman nämä rouvat eivät varmaankaan edes poistu kotoa. Silloin ei haittaa, jos takin hihansuut eivät enää olisikaan ihan parhaimmassa terässään :)

Ja kun tällaisesta elämästä haluaisi lomalle, pyrähdettäisiin johonkin Englannin tai Ranskan uinuvaan rannikkokaupunkiin, pukeutumaan Mad Menin Don Draperin tyylisen miehen lämpimiin neuleisiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti