torstai 24. maaliskuuta 2011

Garderoobi kevenee


Tässä muutamia vaatekappaleita, joilla olen alkanut raaputtaa talvivaatekaapin mustanpuhuvaa pintaa. Puhdas, pehmeä valkoinen tuntuu pitkästä aikaa ihanalta! En omista edelleenkään ainuttakaan puuvillaista valkoista (tai tarkemmin ajateltuna minkään muunkaan väristä) kauluspaitaa, mutta nyt kaapista löytyy norsunluunväristen silkkipaitojen välistä yksi hohtavan valkoinen, puuteripintainen silkkipaita. Lyhyet hihat, äärimmäisen pelkistetty tyyli ja vähän kulmikas muotoilu näyttävät sopivasti moderneilta, mutta silti klassisilta.

Myös valkoiset tennarit odottavat malttamattomina, että viimeisetkin jääklimpit haihtuvat kaduilta jonnekin kevätaurinkoon. Turkoosi silkkimekko sen sijaan ihaili jo eilen Helsingin keväistyviä kattoja Savoyn terassilta :)

Hennon roosa, supernapakka hame on jo varinainen kevätkonkari. Ajattelin sitä sovituskopissa enemmän iltakäyttöön sopivaksi, mutta huomaankin käyväni se päällä enimmäkseen töissä, mustien kynähameiden lepuuttaessa kaapissa kiireisen talven jäljiltä. Jostain syystä hameessa tulee aina sellainen etäisesti New York -fiilis, mikä tietenkin saattaa vaikuttaa käyttötiheyteen ;)

Valkoinen silkkipaita Zara, turkoosi silkkimekko Boss Black, roosa hame Max & Co, tennarit Vaga Bond

4 kommenttia:

 1. kuvia! siis asuista päällä!

  VastaaPoista
 2. Mulla on kans noi tennarit, ne on maailman mukavimmat ja olivatkin viime kevään/kesä/syksyn lähes aina jalassa. Mun tossut vaan on mustat, tietty! ;)

  VastaaPoista
 3. Valkoiset tennarit ovat siitä ihanat, että ne jalassa tällainen sohvien sankaritarkin näyttää urheilulliselta. Melkein.

  VastaaPoista
 4. Mä arvoin tosi kauan valkoisten, mustien ja yllätys, yllätys vaalean sinisten tennareiden välillä. Mutta se oli nimen omaan se klassinen urheilullisuus, jota ajattelin niiden tuovan habitukseen, mikä ratkaisi värin :)

  Mutta loistavaa, että ovat oikeastikin jalassa hyvät, siltä ne myös näyttävät ja ovat silti chic ;)

  Ja asukuvia tulossa pian! :)

  VastaaPoista