tiistai 29. maaliskuuta 2011

Eco Chic -love


Aamu alkoi hurmaavan ranskalaisella tuoksulanseerauksella Nudgessa. Uusi tuoksu-, design- ja Ranska-rakkaus on nyt Honoré des Prés'n tuoksukokoelma. Täysin ekologinen tuoksusarja on jotain ihan muuta, kuin ne ekotuoksut, joihin olen tähän asti törmännyt: sensuelli, chic, metropoliitti ja freesi. Ei ihme, koska tuoksujen takana on myös Hermèsille, Diptyquelle ja L'Artisan du Parfumerille tuoksuja luonut Olivia Giacobetti.
We Love Ny -kokolema on pakattu kekseliäästi take away -mukeihin, pahvitelineeseen ja ruskeaan paperipussiin.
Saimme lanseerauksessa tuon boheemin manhattanilaisen Vamp á NY tuoksun, jossa on mm. tuberoosaa, rommia ja bourbon -vaniljaa. Jäin samantien pohtimaan myös toisen tuoksun hankkimista. Monissa oli loistavaa potentiaalia, mutta Love les Carrottesissa oli jotain totaalisen erilaista!

Kyllä, raaka porkkana yhdistettynä appelsiiniin ja vaniljaan voi olla ylettömän sensuelli! Oikeassa kämmenselässä koko Fredrikinkadun kotiin asti kanssani kävelleen parfyymin tuoksu on niin hullaannuttavan keväinen ja vastarakastuneen optimistinen, että tarvitsen ehdottomasti pullollisen tätä mielialalääkettä!

2 kommenttia:

  1. Mua harmittaa kamalasti etten hetinyt työkiireiltäni aamulla paikalle. Täytyy käydä heti tuoksuttelemassa uutuusjuttuja kun ehdin. Pakkaus on tosi hauska, kiva jos tuoksukin miellytti!

    VastaaPoista
  2. Käy ihmeessä! Vamppituoksu keräsi tänään kohteliaisuuksia ja kävin vielä kiikuttamassa kotiin porkkanatuoksunkin :)

    VastaaPoista