torstai 17. maaliskuuta 2011

Celinen ja YSL:n jalanjäljillä


Olen koko kevään ihastellut Celinen ja YSL:n 70-luvun henkisiä pikkulaukkuja. Laatikkomainen olkalaukku on yksi niistä jutuista, jotka päivittävät asun välittömästi S/S 2011 -päteväksi.

En kuitenkaan ole vielä ihan vakuuttunut, että laukuista olisi ainesta aikaa kestäviksi klassikoiksi, joten fiilistelen nostalgiaa nyt tuon Zaran version kanssa :) Mahtavana yksityiskohtana siinä on kullanvärinen pohjaa myötäilevä metallikoriste.

Toistaiseksi laukku on tehnyt seuraa talviparkalle, mutta luulen, että se pääsee vasta kunnolla oikeuksiinsa, kunhan trenssikausi starttaa :)

3 kommenttia:

 1. Äläkä unohda Hermèsin Constance'a, minusta se on juuri tuollaisten laukkujen "äiti"...

  VastaaPoista
 2. Minä olen ihan myyty laatikkomaisten laukkujen edessä! Celine on kaunis, mutta ehkä vähän tylsä...

  VastaaPoista
 3. Totta, Constance olisi pitänyt muistaa kyllä! ;) Ehkä tarkemmin ajateltuna se nimen omaan olisi tässä sarjassa se, johon mieluiten satsaisi, mutta hinta tietenkin on Hermès'ittäin pilvissä..

  Se mitä YSL:ää ja Celiniä testasin Pariisissa ei sytyttänyt kumpaakaan kohtaan sen kummempia tunteita. YSL oli liian suuri ja Celine liian pieni :) Myös molempien nahan kovuus arvelutti, koska laukuissa yksi asia, johon rakastun on nahan pehmeä tuntu :)

  Kolmas asia voi olla omaan makuuni liiallinen laatikkomaisuus, joka tuossa Zara-versiossa on häivytetty mukavasti pyöristeltyllä pohjalla.

  VastaaPoista