torstai 3. helmikuuta 2011

Sweet Missoni Home
Olin päättänyt etsiä Pariisista kotiin jotain mukavan Missonista ja niin myös kävi :) Ensin ajattelin ottaa vain käsipyyhkeen, mutta mustavalkoinen kuosi alkoi pyöriä niin pahasti mielessä, että kävin viimeisenä päivänä hakemassa vielä pari jättikokoista pyyhettä.

Ne kannatti tunkea viimeisillään tilamielessä oleeseen matkalaukkuun ja kuunnella poikaystävän napinaa ei niin kovin travel light -matkustamisesta. Pyyhkeistä tulee joka aamu ja ilta niin hyvälle mielelle, että olisin luultavasti vain päätynyt metsästämään niitä netistä ja makselemaan postimaksuja.
Eilen bongasin myös H&M Homen ikkunassa jotain hyvin samantapaista :)

4 kommenttia:

 1. Todella kaunis kylpyhuone, jonka nuo hurmaavat pyyhkeet kruunaavat! Oliko pyyhkeet kamalan hintaiset?

  Musta ne H&M:n versiot on niin törkeet plagiaatit, et niitä en tule ostamaan vaan sen takia, että jotain omaa suunnittelutyötä saisivat Henkallakin tehdä! En ikinä osta Ikeastakaan niitä suoria kopioita, kun ne vaan ärsyttää.

  VastaaPoista
 2. Tämä kysymys ei liity tähän mitenkään, vaikka kaunis on kylpyhuone ja hienot pyyhkeet, mutta sulla lukee "pellavaöljykapselit" tuossa sivustossa.....mitähän niillä tarkoitat ja onko sellaisiakin myynnissä?

  Terveisin
  Kirsi

  VastaaPoista
 3. Pieni pyyhe taisi olla 15 euroa ja kylpypyyhkeet 79e. Joten ei mitään ihan mahdottomia summia.

  Syön Linoliven pellavaöljykapseleita, koska niissä on iholle, joka alkaa olla talven jäljiltä todella kuivassa kunnossa, tärkeitä omega-rasvahappoja. Yritin etsiä Ruohonjuuresta pellavaöljyä ihan pullossa, mutta kaikki oli toissapäivänä loppu. Mutta ajatuksena on, että voisin alkaa lorauttaa sitä aamusmoothieihin, ellei maku ole ihan sietämätön.

  MUTTA löysin sen sijaan Puhdistamon spirulina -tabletit, joita olen popsinut kohta viikon ja olo on huomattavasti energisempi, vaikka on kiire ja liian vähän unta yms. Pitääkin lisätä tuohon listalle :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vastauksesta. Olen itse käyttänyt juuri pellavaöljyä aamupuurossa aikoinaan, mutta se nyt ei kovin hyvältä maistu. En tiennyt, että sitä voi "napata" myös kapselina. Tekee hyvää vatsalle. Tuo smoothiin laittaminen tietysti tasoittaa makua!!Suositeltavaa(=:
  T: Kirsi

  VastaaPoista