perjantai 25. helmikuuta 2011

Ne aurinkolasitYlisuuret, vintagesti kissamaiset aurinkolasit alkaisivat olla oikeasti jo tarpeen. Guccilla on yksi ihan ok malli, jota on tullut myös Suomeen.
Mutta Nicolenkin suosimalla Thierry Lasryllä olisi muutamakin malli, jota haluaisin sovittaa. Tosin lähimmät kaupat näyttäisivät löytyvän Moskovasta..HUOH. Toisaalta Pariisiinkin lentää näillä säillä nopeammin kuin junailee Helsingistä vaikkapa Tampereelle :D

Kuvat: Let Me In, Wardrobe Wonderland, Google, Thierry Lasry, Gucci.

5 kommenttia:

 1. Ihana tuo ensimmäinen kuva! Minulla on niin korkeat poskipäät etten voi käyttää juuri minkäänlaisia aurinkolaseja. Tai siis voin mutta näytän aina ihan kamalalta! Haluaisin kovasti löytää itselleni sopivat klassikkolasit, ikuinen etsintä tuntuu kuitenkin turhauttavalta.

  VastaaPoista
 2. Noi aurinkolasit on tosi makeet. Mullakin jotkut lasti ottaa kiinni poskiin, mutta kokeilemalla on löytnyt sopivia kyllä..

  VastaaPoista
 3. Mistä käyt Helsingissä aurinkolaseja etsimässä? Onko suosikkilikkeitä? Aurinkolasit on mullakin ostoslistalla. Lasien pitää olla mageet ja hyvin istuvat, mutta ainakin sovittaminen on helppoa!

  VastaaPoista
 4. Hei! Olet aikaisemmin kertonut omistavasi Rosemunden silkkikamisolen. Mistä olet ostanut omasi? Saako niitä Nykistä?

  VastaaPoista
 5. Empä ole tullut ajatelleeksi tota poskipääasiaa aurinkolasien suhteen, mutta voisin kuvitella,että nimenomaan jotkut tarpeeksi isot tai sitten just se vähän kissamainen kehys voisi toimia.

  Helsingissä omia suosikkejani ovat Optiikkahuone, jossa on ainakin aikaisempina vuosina myyty mm. Oliver Peopleseja ja La Lunette, jossa on aina tosi hyvällä silmällä valitut valikoimat. Itse olen tehnyt löytöjä myös My Oh Mysta, jälleen kerran Oliver Peoplesien suhteen ja lisäksi siellä on ollut Linda Farrow'n mallistoa. Ja Urbanassa on ainakin tällä hetkellä muutamat tosi hyvännäköiset Dsquaredin aurinkolasit puoleen hintaan :) Aikaisemmin myös Stockalla oli joskus jotain kivaa, mutta nyt tuntuu, ettei sillä myydä designer-laseja ollenkaan.

  Ja Rosemunden camisoleni olen hankkinyt Korkeavuorenkadun Lillystä :) Nykissä ihania löytyy cameja löytyy ainakin Club Monacon liikkeistä.

  VastaaPoista