torstai 3. helmikuuta 2011

MattogallupVähän lisää graafista mustavalkoisuutta vai ei? Tikausta on kotisovituksessa aika ihana intialainen, käsin ja reilusti tehty matto. Olen luvannut ilmoittaa tänään jääkö matto kotiin, vai ei. Mielipiteitä kiitos! :)

6 kommenttia:

 1. Matto on kiva, mutten laittaisi sen pariksi tuota arkkua, vaan kevyemmän pikkupöydän tai en pöytää lainkaan.

  VastaaPoista
 2. Niin, tiedän.. Arkku vaan on välttämätön, koska se on täynnä laukkujani :) ja jotenkin kaipaisin sen ja lattian väliin jotain väriä.

  VastaaPoista
 3. Galluppiin vastaus etta en ole tuon maton fani. Mutta makuasioistahan ei voi kiistella..

  VastaaPoista
 4. Jotenki liian selkee toi kuvio! Toisaalta meillä on erilainen maku mut se sun lattia on niin hieno et oota mieluummin sitä täydellistä mattoa jolloin et tarvii muiden mielipiteitä kertomaan pitääkö se vai ei :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos tilannetta selventävistä kommenteista! :) Ihan liikaa miettimistä, joten sinänsä upea matto ei nyt vaan ollut tähän tarpeeseen täydellinen ja on jo matkalla Tikauhun.

  VastaaPoista
 6. Olen kauan himoinnut olohuoneen keskilattialle mustavalkokuvioista mattoa, esim. Woodnotesin paperinaruisia. Mutta kun ne kontrastikkaat kuviot vilisevät niin pahasti silmissä, on ollut pakko tyytyä sohvanalusmattoon, josta se ei niin pääse iskemään näkökenttään.

  Monissa sun sisustuskuvissasi näkyy mustavalkoraitaisia tyynyjä (tai maaseutuasunnon sinivalkoraitaisia, jotka heti herättää omankin sisustushimon. Ollaankohan me oltu edellisessä elämässä seeproja, kun mustavalkoraita niin miellyttää ;)

  VastaaPoista