maanantai 7. helmikuuta 2011

Madam, your ticket, pleaseMatkailu on ihanaa, mutta matkustaminen ei. Ei ainakaan minulla ja ainakaan turistiluokassa. Aina on kiire, liikaa matkatavaroita ei niin freesin tuntuinen olemus, väsymys ja kaikkea ylimääräistä sähläystä. Mutta Voguen helmikuun numerossa se näyttää juuri sellaiselta, mitä sen pitäisikin olla -pieniä yksityiskohtia myöden tyylikkäältä ja kiireettömältä :)

Aloin eilen suunnitella Venetsiaan ja Veneton maakuntaan suuntautuvaa kevätmatkaa aloittamalla tietenkin ihanien hotellien ja vuokrattavien villojen selailusta :) Mutta ehkä näiden kuvien innoittama saan hoidettua myös lentolippujen varaukset.

3 kommenttia:

 1. Matkustaminen on aika jarkyttavan arsyttavaa! Inhoan sita yli kaiken. On aivan ihanaa vaihtaa maisemaa, mutta se odottelu. En kesta sita yhtaan.

  xx

  VastaaPoista
 2. Oi, mitä kuvia! Onko sinulla muuten vinkkejä mitä kautta kannattaa villoja etsiä? t. inspiraation saanut Leena

  VastaaPoista
 3. Ehkä nimenomaan sen matkustusärsytyksen takia en ole vieläkään organisoitunut varaamaan lippuja, hyvä kun on ehtinut selvitä Pariisin-reissun matkastresseistäkään :D

  Ja vielä ei ole löytynyt mitään huippua villa -sivustoakaan. Tuntuu, että Toscanasta olisi tarjolla vaikka mitä, mutta muualta lähinnä vaan 7000€/viikko -osastoa... :/

  VastaaPoista