tiistai 8. helmikuuta 2011

Alkukevään kauniit

Tässä muutama uutuusihanuus, jotka ovat viime viikkojen aikana panneet top-kosmetiikkalistani uusiksi ja tulleet ehdottomasti jäädäkseen.

Marc Jacobsin Daisyn Eau So Fresh tuoksuu aivan samalle, kuin pullon ulkonäöstä voisi päätellä: Niille kevätpäiville kun aurinko kutittelee ikkunan takaa lähtemään ihan millä tahansa tekosyyllä ulos, ulkona voi kävellä trenssi auki, torilta saa ostaa kukkia pelkässä silkkipaperissa ja iPodissa soi Kings of Conveniencen Live Long.
Alternan luomubambu shampoo ja hoitoaine herättivät tukan talviunilta jo ensimmäisellä kokeilukerrallta = täydellinen koukuttuminen. Jotenkin ponnettomat hiukset ovat tuntuneet taas energisiltä ja silkin sileiltä. Vähän samalta kuin kesällä, silloin kun pesee hiukset järvivedellä.
Iho taas on rakastanut Giorgio Armanin Multi-Corrective Rejuvenating Creamiin. Voide saa posket vallitseviin olosuhteisiin (lopputtomalta tuntuva kylmyys ja kiireiset alkukevään viikot) nähden niin levänneen näköisiksi kuin mahdollista.

Viime viikolla survival kit -vahvistui Lancômen Rénergie Yeux Multilift -silmänympärysduolla. Pitkiä yöunia huutaville silmänalusille purkissa on sekä silottava ja kaikkea ei niin kaunista kaunistava voide sekä todella toimiva, puuteripintainen mutta peittävä värillinen peitevoide silmänalusille.
Ja sekin ihme tapahtui, että entinen suosikkimaskarani on saanut vähintään kilpailevan ehdokkaan tuosta Sisley'n uutuusmaskarasta. Näille sijoituksille päästäkseen maskaran on tehtävä ripsentaivuttajista turhat ja ripsistä täydelliset - sekä pituus että paksuussuunnassa. Ja tällä onnistuu! :)

Käsilaukun sivutaskuun on asettunut Dr. Hauschkan huulikiillon vitossävy. Kiilto tuntuu huulivoidemaisen hoitavalta ja se yhdistettynä luonnollisen raikkaaseen sävyyn on täsmälleen sitä, mitä huulet helmikuussa tarvitsevat. Tuoksu tuo mieleen mummun posliinimaalien mineraalisen tuoksun ja kuivatut niittykukkakimput, joten feel good -vaikutus on siltäkin osin taattu :)

4 kommenttia:

 1. Kings of convenience. Kesä. Italia. <3

  VastaaPoista
 2. Niin on!! Mulle tulee aina mieleen se reissu ja se miten ne soi koko talossa samalla kun ikkunoista tuuli sisään lämmintä ilmaa ja aurinkoa :)))

  VastaaPoista
 3. Käsitääkseni Alternan tuotteet ei ole 100% luonnonmukaisia saati luomuja. Niissä saattaa olla muutamia ainesosia, jotka on luomuja, mutta kokonaisuutena tuotteet ei ole luonnonmukaista kosmetiikkaa.
  Se on ihan ok, mutta ärsyttää, kun koko tuotetta markkinoidaan luomuna, vaikka tosiasiassa vain pari ainesosaa on sitä.

  Suhmura

  VastaaPoista
 4. Totta, eivät olekaan, ymmärsin itse että luomusta puhuttiin vain sen bambun kohdalla.

  VastaaPoista