perjantai 21. tammikuuta 2011

Villatakkeja ja vaatedetoxia
En tiedä, onko tätä liikkeellä, vai olenko ainoa, kenellä on käynnistymisvaikeuksia kevääseen. Pariisin Soldesien hulinassa niukoilla kevätrekeillä olisi ollut hiljaista, mutta en oikein osannut kuin silmäillä niitä nopeasti ja ehkä vähän hypistellä ohuen paidan helmaa.

Tänään poikkesin nopeasti H&M:llä (koska uusien mallistojen katsominen on vähän kuin uutisvirran seuraamista) ja näin kaksi ihanaa kevätneuletakkia. Toisen tuollaisen pitkän ja toisen rennon lyhyen, juuri tuollaisilla pätkäistyillä hihoilla. Sovitinkin, mutta käännyin kassajonosta neuletakkien kanssa takaisin. Olen ensinnäkin ainakin harkinnut vakavasti lopputammikuuksi ostolakkoa (tosin toiminta ei näytä olevan ihan sen mukaista ;) ja toisaalta olo oli sama, kuin olisi ostanut syötävän kauniin leivoksen, ilman että tekisi edes mieli makeaa. Oikeastaan ei tee mieli yhtään mitään, hyvä niin.

Korjaisikohan pari kaunista aurinkoista päivää tilanteen, niin että muistaisi, mikä se kevät taas olikaan? Ehkä, mutta veikkaan että myös oman vaatekaapin siivoamisesta ja kirpparipöydän varaamisesta voisi olla apua. Kaikkien tunkkaisten alennusrekkien ja vaateähkyn keskellä jotenkin kaipaa nyt muotipaastoa ja ehkä vähän kokonaisvaltaisempaakin muotivalion uudistamista. Kirjoituspöydällä odottaa jo valmiiksi raw food -kirja ja uusi joogaopus, ehkä myös se muoti-zen löytyy jostain niiden välistä :)

3 kommenttia:

  1. Ennen kun viet vaatteitasi yhtään minnekään kirppikselle niin mä tulisin hyvin mielelläni käymään aarteistosi läpi ja poimisin ilolla parhaat päältä uuteen kotiin. Mulla on nimittäin samanlainen "ei edes huvita katsella" fiilis kaupoissa. Toiveikkaana ajattelen että oma inspiraationi voisi löytyä käytetyn tavaran seasta. Deal?

    VastaaPoista
  2. Hih, näin tehdään! Miten muuten niille NYCin legginseille kävi? Mä huomasin, että ne mitkä luulin ottaneeni mustat, olivatkin ruskeat, joten jos sulla pyörii tarpeettomat mustat vielä kaapissa, niin täällä kiinnostaa! :)

    VastaaPoista
  3. Mä olen käyttänyt niitä mustia välihousuina kovilla pakkasilla, eli ne on jo kulahtaneet. Harmaat on edelleen iskemättömät eli ne saisit jos haluaisit.

    VastaaPoista