torstai 27. tammikuuta 2011

Punainen, valkoinen ja musta
Tajusin juuri, että mustanpuhuvien talvivaatteiden ja pakkolämpöisten kerrosasujen kuvaaminen ei ole oikein viime aikoina inspiroinut :) Mutta eilinen pikalaittautuminen Cosmopolitan Beauty Awards-gaalaan sai heti kameran laulamaan!

Mekon toin mukana Pariisista ja sitä veikattiinkin eilen mm. Marc Jacobsiksi, mutta kyseessäpä onkin yksi H&M:n kevätkokoelman ehdottomista helmistä! Eli vähintään nolla pois hinnasta :)

Tigerin punainen kirjekuori pääsi vaaleassa (ja tietenkin punapohjaisten Loubien ;) seurassa vasta nyt ensimmäisen kerran ulkoilemaan, samoin Ruuturouvasta jo varmaan pari vuotta sitten löytynyt vintagerannekoru.

Ihanat ihmiset ja täydellisen kirpeät cosmopolitanit taatusti tekivät osansa, mutta löysin eilen ehdottomasti myös yhden kevään feel good -mekoista!

5 kommenttia:

 1. Ihana oli mekko! Ei ihme, että pääsi mekkojen feel good kategoriaan :).

  Keväistä loppuviikkoa, kiva oli törmätä.

  -Heli

  VastaaPoista
 2. Ihana asu! Lyhyt hame tai mekko on tosi hyvä kun alla on peittävät sukkikset. Näyttää että sellasessa asussa on mukava olla, kun ei tartte joka askelta ja asentoa varoa ja miettiä. Olet kaunis. :-)

  VastaaPoista
 3. todella kaunis mekko! niinkuin koko asu :)
  ihastelin myös keittiötä tuolla taustalla, siitä olisi kiva nähdä enemmänkin kuvia.

  VastaaPoista
 4. Hm...Missäköhän mekkosi(-kin) on valmistettu...

  VastaaPoista
 5. Hyvä, että muutkin tykkäävät, sillä mekko oli myös päällä täydellisen hyvän tuntuinen :)

  Ja valmistusmaa tässä mekossa oli Kambodza. Aika usein, vaikka kyseessä olisi laadukkaampaakin imagoa/korkeampaa hintatasoa kuin H&M pitävä putiikki, valmistusmaa tuntuu olevan Aasiassa. Ainakin itselläni vaihtoehdot kävisivät erittäin vähiin, jos yrittäisin vaatteissa suosia esimerkiksi vain suomalaista tai skandinaavista.

  VastaaPoista