keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Paris on my mind


Juon kotona uudella valkoisella mutteripannulla keitettyä ranskalaista kahvia ja kuuntelen Pariisista ostamaani suloisen haikeaa Angus&Julia Stonen Down The Way -levyä eli Memory lane morning isolla M:llä! :)

Matkalla näki ja koki niin paljon kaikkea, että vasta nyt omalla nojatuolilla, jalat takaisin työpöydällä (kirjoitan monesti niin :) saa kiinni monista nopeasti ohimenneistä tunnelmista, pohdiskelee, ihastelee ja kaipaa yhtä aikaa.

Mieleen palaavat kuvat kaduilta ovat täynnä punaista huulipunaa (lähes jokaisella chic! -reaktion aikaan saanella pariisittarella), punaisia villa- ja pilkullisia silkkihuiveja, parkoja, vintageturkiksia, pitsiä, mustaa, kermaa, oliivinvihreää ja tummansinistä. Ja ei kai enää erikseen tarvitse sanoa, että tietenkin lukemattomia ihania pariisilaisotsahiuksia :)

Ne väripilkut, mitä uusista kokoelmista oli keskellä soldeseja nähtävillä, olivat kirkasta korallinpunaista (aivan kaikkialla), neopastelleja, lämmintä kermanvalkoista ja klassista tummansinistä. Mon dieu, edessä on ehdottomasti pitkiin aikoihin ihanin muotikevät!!

Kuvat: L'Officiel Decembre 2010, Let Me In, Karlas Closet, Bohemian Musings, Fashion Squad

1 kommentti:

  1. Upeita kuvia! ranskalainen musiikki on huippuhyvää. viimeaikoina olen kuunnelluut helena noguerran Fraise vanillea spotifyesta- voin suositella ^^

    VastaaPoista