maanantai 10. tammikuuta 2011

Pariisiin pakattavia

Tietokoneeni "muoti-inspiraatiot" -kansiossa on kätevä alakansio "omat asut". Olen koonnut sinne kuvia, joissa on samantyyliisiä vaatteita ja asusteita kuin itsellänikin löytyy. Erityisesti matkoille pakatessa kansion on harvinaisen kätevä olla olemassa.

Tällä kertaa olen oikeasti päättynyt pakata kevyesti. Mielivaatteita voi ja haluaa käyttää monena päivänä ja vaihtelua saa vaikka huivia vaihtamalla. Sitä paitsi Soldesit alkavat ylihuomenna, joten eiköhän sieltä löydy jotain ihanan pariisilaista päivitystä nykyiseen garderoobiin ;)
Lämpöasteita viikoksi on luvattu paikoitellen yli 10, joten mukaan tulee varmaankin jokin oliivinvihreä kevättakki.
Paitsi huiveilla, takkia voi freeseta esimerkiksi Tigerin punaisella kirjekuorilaukulla.

Mutta muutama huivi lähtee varmasti mukaan ja toivottavasti tulee tuplina takaisin! :)
Farkkushortsit paksuihin sukkiksiin ja kashmirneuleeseen yhdistettynä ovat yksi mukaan lähtevä mieliasu.
Harmaan neuletakin alle voi pukea monena päivänä simppeleitä ja mukavia tunikoita.
Pitsisukkikset ovat pakollinen Pariisin asuste fiinimpiä illallisia varten. Omia must have -asusteitani Ranskassa ovat myös Chanelin 2.55 ja YSL:n Muse.

Ja kevään kunniaksi reissuun lähtee tuulettumaan myös jokin kukkamekko :)

5 kommenttia:

 1. Kiitos tästä postauksesta! Tämän tyyppiset capsule wardrope (suomeksi?) jutut ovat blogisi kermaa. Tästäkin jutusta voi kauniiden jainspiroivien kuvien lisäksi ottaa opiksi.

  Taas toivomus: olisi kiva saada näkemyksiäsi lisää laukuista. Koska en tunne mallistoja kovin hyvin ja Suomessa ei valikoima ole kaupoissa niin suuri, niin on vaikea muodostaa käsitystä, mitä ihanaa voisi hankkia. Olisi siis hauska nähdä eri laukkukategorioissa vaihtoehtoja, joihin sinä satsaisit.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa matkaa! Itse olin juuri Berliinissä 5 päivää käsimatkatavaroilla (pieni reppu) ja pärjäsin loistavasti. Ainut mikä harmitti oli se että tuli hamstrattua liikaa punkkua kaupasta ja juomatta jääneet pullot piti jättää sinne. :) Noh, onneksi rahallinen menetys oli noin 10€. Tervemenoa maahan, jossa ok skumppa maksaa alle euron ja hyvä punaviini 2,50€. :) Ikävä Pariisiin!!!

  VastaaPoista
 3. Satutko tietämään, minkä merkkinen tuo kolmannen kuvan kirkkaanpunainen laukku on?

  VastaaPoista
 4. punainen laukku on Balenciaga. Kiva postaus, eka kuva löytyy myös omasta inspiskansiostani:) Toi Balenciagan vihreä nahka"parka" on upea!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Stella hyvästä bloggausideasta, palaan laukkuihin ehdottomasti vielä pian! :)

  Katselin muuten tänään tuota Balenciagan laukkua mustana, mutta jotenkin clutch -malli tuntuu vaativan väriä.

  VastaaPoista