tiistai 25. tammikuuta 2011

KainaloisetKoolla, mallilla tai tyylillä ei ole väliä - salkku, läppärisleeve, vintageveska, kookas olkalukku - käsimatkatavarat kuljetetaan nyt kainalossa. Hihnat työnnetään joko läpän alle tai annetaan roikkua vapaana. Itse roikottaisin hihnoja päivällä, mutta sulloisin ne iltamenoissa laukun sisään.

En vain tiedä, miten käytännöllistä tuollaisen isommankin Proenza Schoulerin olkalaukun (tai ainakin samantyylisen) pitäminen kainalossa on. Ehkä vaatii testausta, esimerkiksi Balenciaga-versiona :)

Kuvat: Altamira, Carolines Mode, Jak&Jil, Let Me In

4 kommenttia:

 1. Oletko suojannut laukkujasi suojausaineilla? Ostin hiljattain Balenciagan City -laukun ja kiinnostaisi tietää, miten hyvin se kestää Suomen sateista säätä :) suosituksia hyvistä suoja-aineista otetaan vastaan!

  VastaaPoista
 2. Ainakin Longchamp ohjeistaa, ettei nahkalaukkuja saa käsitellä millään lailla. Kai on riski,että aineet tekevät läikkiä ym., kun taas käytössä tulee asiaankuuluvaa patinaa :-)

  Kiitos, Ulla, tästä postauksesta ja monipuolisista kuvista. Kainalolaukkua olisi ihana kanniskella arkenakin, mutta ikävä kyllä kahta kättä tarvitsee niin usein, että laukku varmaan jäisi Herkun hedelmäosastolle joku päivä.

  VastaaPoista
 3. Olen nolottavan huono noitamaan laukkujani. Nyt tosin juuri Balenciaga odottaa sitä hetkeä, että ehtisin käsittelemään pintaa jollakin nahanhoitoaineella -patina nimittäin on ahkerassa käytössä mennyt jo asteen liian patinaiseksi ;) Ensimmäiseksi ajattelin kokoeilla Wolyn Perfect Geliä laukun pohjaan ja katsoa, miltä näyttää.

  Eipä kestä, Stella :) Ehkä kainalotyyliä voisi aluksi kokeilla sellaisella laukulla, missä on myös hihnat, niin että voi vaihtaa heti käytännöllisempään tyyliin, kun kädet loppuvat kesken :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vastauksista, täytynee piipahtaa suutarilla ja kysyä :)

  VastaaPoista