perjantai 17. joulukuuta 2010

VäritrilogiaValkoinen, musta ja punainen - ja nimenomaan tässä järjestyksessä - tekevät tällä hetkellä mielestäni täydellisen asun.

Suomesta on vain todella vaikeaa löytää tyylikkäitä ja laadukkaita pikkuvalkoisia, etenkään keskellä talvea. Ja toinen on huulipunan oikea sävy. Tiedän, että oranssinpunainen on tulossa ja että se näyttää oikeilla huulilla täydelliseltä, mutta kuten eilen Siskon kanssa totesimme, sävy sopii harvalle. Ajattelin, että poikkean tänään Stockan MAC -pisteellä ja katson löytääkö ammattilainen kasvoihini sopivan punaisen, vai enkö vain kerta kaikkiaan ole huulipunaihminen.

Ja vielä yksi juttu, miksei korut voisi heittää vaihteeksi avoimelle selkäpuolelle? Linnan juhlissa se toimi upeasti Eija-Riitta Korhosen asussa ja eilen kiinnitin samaan huomiota Hot Joogassa (tosin kyseinen koru oli tietenkin lyhyempi ja vahingossa kierähtänyt niskaan).

Kuvat: Zara, Nyc Run Fashion, Studded Hearts

2 kommenttia:

  1. Hei löytyikö se täydellinen puna! Odotan malttamattomana tuloksia?! :)

    VastaaPoista
  2. Joulukiireissä en ehtinyt Macille ja kaivelin ensi hätiin vain omia varastoja. Menestyksekkäin testaus tähän mennessä, vieläpä arkikäytössä ;), on ollut Lanvin for H&M puna.

    Huomasin myös, että paras tapa levittää punainen huulipuna omiin huuliini on ottaa väriä sormenpäähän ja taputella se huulille. Rajausta ei tarvita ja lopputulos on täydellisen cat walk -tyylinen sekä samalla arki-chic :)

    VastaaPoista