perjantai 10. joulukuuta 2010

Ohutta lämpöä


Ulkoisten olosuhteiden lisäksi inhoan talvessa niiden pakottamaa megapukeutumista. Yritän välttää Michelin-meininkiä satsaamalla laatuun, jolloin kerroksetkin voivat olla ohuita.

Rosemunden silkkikamisole on näinä päivinä yhtä tärkeä kuin kunnollinen aamukahvi. New Yorkista Club Monacosta (alunperin unipaidaksi) hankkimani huikean ohut kashmirneule on ollut aivan huippu! Pitkähelmainen paita lämmittää reisien yläosaan asti ja esimerkiksi tänään puin sen päälle mustan kotelohameen, eikä paitaa tuntunut sen alla huomaavankaan, paitsi tietenkin lämmöstä.

Ylimmässä kuvassa näkyvä siro kaulakoru löytyi NYCin Bryant Parkin joulutorilta. Muistelin kaiholla sen toinen toistaan ihanampia eri suunnittelijoiden koruputiikkeja, ylellisiä saippuakauppoja ja kuumaa omenasiideriä myyviä kojuja kun rämmin tänään Espan joulukojujen halki. Olisi niin kiva nähdä joskus täälläkin jotain muuta kuin tuohikoristeita, porotuotteita, silakkasäilykkeitä tai villasukkia. Ehkäpä vielä joku päivä joku järjestää esimerkiksi punavuoren torille fashion -joulutorin.

1 kommentti:

  1. KULTAKAMERA JA KULTAKELLO! Bling blong:) Minäkin tarvitsen!

    VastaaPoista