maanantai 20. joulukuuta 2010

Loppuvuoden arki-inspiraatiot top 3
Loppuvuoden arkipäivät ovat täynnä pitkiä, jouluisia lounaita, iltapäivän cocktaileja ja pikkujouluiltoja, enkä ainakaan itse ehdi useinkaan käymään kesken päivää kotona. Asun on siis hyvä olla tasavarman edustava vuorokaudenaikaan katsomatta.

Tässä kolme omaa suosikkiani inspiroimaan jouluista arkea. Tiukat suorat housut - satiini, stretch tai nahka - sekä laskeutuva neule tai tyylikäs jakkuyhdistelmä. Käsilaukkuun sujahtavat korkkarit, kirjekuorilaukku ja huulipuna huolehtivat loppuillasta.

Kuvat: Stockholm Streetstyle, Le Fashion, Zara

3 kommenttia:

 1. Täysin samaa mieltä! Kuten New Yorkissa varmaan huomasit, luotan kapeisiin mustiin nahkahousuihin tilanteessa kuin tilanteessa. Itse asiassa nahkahousut olivat ainoat housut jotka edes pakkasin matkalle mukaan. Bikereiden kanssa menen niillä päivällä, illaksi vaihdan korot kaveriksi ja aina toimii! :)

  VastaaPoista
 2. Nyt tuli kauhea ikävä nahkahousuja! Muistan sen tunteen kymmenen vuoden takaa, mutta eihän niitä housuja voi enää käyttää. Tuollaiset kapeat olisi ihanat :)

  Marde

  VastaaPoista
 3. Nina, ne sun housut olivat kyllä täydelliset ja niiin sun näköiset! Saanko udella, mistä olet hankkinut ne? :)

  Mulla on henkilökohtaisesti pieni tai edes ei niin pieni epäilys siitä, että sopisinko nahkahousuihin fyysisestä tai edes tyylillisesti. Ehkä pitäisi vaan kokeilla tarpeeksi monet läpi ja metsästää niitä oikeita, vähän kuin täydellisesti istuvia farkkuja.

  VastaaPoista