perjantai 3. joulukuuta 2010

Lämmön lähteitä top 5


Tässä muutama lämmin asia, joita toin tullessani Nycistä ja joista olen viime päivinä ollut suorastaan riippuvainen. Matalalalla korolla varustetut Uggit ovat aivan huiput! Ne eivät ole klassikkomalliin verrattuna ollenkaan liukkaat eivätkä läheskään niin töppösmäiset - ja jos mahdollista, istuvamman mallin ja pitkän varren ansiosta vieläkin lämpöisemmät.

AllSaintsin kashmirbeanie, Uniglon leggarit, Vincen kashmirneule ja Chan Luun silkkikashmirhuivi ovat muita harmaan/lämpökauden Nycin hankintojani, joita tuli tällä kertaa tuotuotuaa paljettimekkojen ja cocktailkoteloiden sijaan, mutta ainakin ne ovat tulleet tarpeeseen! Neule on täydellisen pehmeä ja niin ohut, että sen saa hyvin myös kapean hameen alle. Leggarit ovat ohuet ja istuvat, mutta jotain japanilaista superlämpömateriaalia, joka oikeasi pitää jalat lämpiminä vaikka farkkushortseissa :) Huivin ja pipon kanssa taas pääsee kääriytymään niin syvälle pehmeään kashmiriin, että ulkoilmassa olo on vaihteeksi jopa mukavaa :)


3 kommenttia:

 1. Hei! Vielä aiempaan kylppäripostaukseen liittyen, oletko katsastanut Chez Dominiquen vessat? Aivan mahtavat neliön muotoiset pöntöt! Ihastuin neliömäisyyteen Julia Robertsin Vihollinen vuoteessani leffassa ja nyt huomasin että Dominiquessa on lähestulkoon samanlaiset neliöpöntöt. Sellaiset haluaisin kotiini! Käypä tsekkaamassa, jos et ole vielä käynyt. Chezissä on mahtavaa sampanjaa ja viiniä, mutta ruoasta en sano mitään.

  VastaaPoista
 2. Näytät viimeisessä kuvassa ihan Diane Krugeriltä. :)

  VastaaPoista
 3. Chezin vessat on tsekattu ja hyvältä näyttävät :) Mallistoja selatessa ei ole kyllä tullut vastaan neliömallisia pönttöjä..

  Ja kiitos Diane K -kohteliaisuudesta!! :) Diane on kyllä omasta mielestäni yksi maailman kauneimmista naisista.. :)

  VastaaPoista