keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Kylpyhuoneen kasvojenkohotus

Tässä vihdoin, uutuuden hohtava kylpyhuone! Pääsin sisustamaan sitä kunnolla vasta eilen illalla, joten lopullinen tyyli hakee vielä viimeistä silaustaan ja mm. muuhun sisustukseen sopiva roskis on vielä haussa. Mutta mikä tärkeintä, kaikki kiinteät osat (katon kipsikoristetta lukuunottamatta) ovat paikoillaan ja kunnossa!

Erityisen onnellinen olen valoista, joissa on himmennys. Olen tottunut käymään iltasuihkussa tunnelmallisessa kynttilänvalossa, mutta nyt jo pelkillä valoillakin saa ihanan iltavalaistuksen! Marmori tuo pieneenkin kylppäriin arjen luksusta ja lattialämmitettynä sen sileä pinta tuntuu myös jalkapohjien alla oikeastaan aika täydelliseltä :)

Vesikalusteita joutui metsästämään eri paikoista, mutta nyt ne näyttävät siltä, kuin ajattelinkin. Tavallista korkeampi lavuaarin hana on myös todella mukava käyttää kun pesee kasvoja.

Kartellin peiliin olen tietenkin totaalisen ihastunut ja se yhdistää kylpyhuoneen hyvin muunkin asunnon läpinäkyviin Kartelleihin. Ajatuksena on tuoda kylpyhuoneeseen vielä jokin, ei yhtään kylppärimäinen sisustuselementti. Kotisovituksessa oli jo iso keraaminen ruukku Mokosta, roskiksen virkaa hoitamaan, mutta sen kanervan punainen sävy ei vaan tuntunut omalta. Myös Tolixin jakkara on käväissyt mielessä. Joten projekti jatkuu! :)


Seinälaatat Bauhaus, lattialaatat ErikStone, Suihku Damixa, suihkuhana Handsgrohe, lavuaarin hana Grana, valaisimet Astro, matto Gant Home, peili Kartell, kaappi Ikea

13 kommenttia:

 1. UPEA kylppäri!!

  Terv. Saara

  VastaaPoista
 2. Ooooh que c'est belle! Rakastan marmoria ja kivilaattoja. SUPER!

  VastaaPoista
 3. Onko tuo sun oma kylppäri??? UPEA!! Todella hieno!!! Mutta hei, mulla on sulle suositus käyntikohteeksi: http://www.farrisbad.no/

  Norjassa, Larvikissa (n. 1,5 h ajomatka Oslsota) on mahtava kylpylähotelli nimeltä Farris Bad. Tuli tuosta sun kylppäristä mieleen, että siellä myös on upeat kylppärit ja sisustuksellisesti mielenkiintoiset. Se on kaunis hotelli, upealla paikalla ja kylpylähoitoa on jos jonkinlaista.

  Olen työni puolesta ravannut tuolla ja majoittunut aina Farrisiin ja se aivan upea mesta. Suosittelen kuitenkin ensitutustumista kesällä, jolloin aivan hotellin vieressä oleva uimarantakin on käytössä ja kaupunki on täynnä norjalaisia lomailijoita. Jos menisit talvella niin sitten ihan viikonloppureissu riittänee, sillä Larvik on talvisin ihan tuppukylä. Toisaalta siinäkin on puolensa. Hotlassa oli nyt upeat joulukoristelut ja maisema niin kaunis, talvellakin. Hotellin rafla on hyvä ja vieressä oleva Beck`s rafla on myös todella hyvä.

  Mutta, olen varma että ihastuisit tuohon hotellin ikihyviksi!!

  VastaaPoista
 4. Todella tyylikäs! Harmaa ja musta marmori ovat siitä mukavia, että niihin voi yhdistää minkä värisiä pyyhkeitä ja mattoja ja purnukoita tahansa, ja kaikki sopii. Lattiakaivon ympärystän laattaleikkaukset hienosti toteutettu.

  VastaaPoista
 5. Ulla, aivan sairaan hieno, onnittelut! Tais unohtua kaikki vastoinkäymiset silmänräpäyksessä, kun ton sai valmiiksi :)
  Enjoy!

  VastaaPoista
 6. Upea, hienostunut kylpyhuone!

  Kiitos muuten, kun esittelit aikaisemmin sitä Air-o-Swiss -ilmankostutinta. Sain itselleni samanlaisen pari viikkoa sitten ja olen laitteeseen todella tyytyväinen. Ihon liiallinen kuivuus ja yleinen, talveen kuuluva sähköisyys on vähentynyt huomattavasti :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Tällä hetkellä todellakin tuntuu, että kahden kuukauden remonttisäätö oli joka hetken arvoista :D

  Ja kiitos myös hotellisuosituksesta, kävin katsomassa kuvia ja näyttää kyllä todella houkuttelevalta!

  VastaaPoista
 8. Ihana ja tyylikäs kylppäri, upeasti erilainen kuin mitä Suomessa yleensä näkee. Onnittelut!!!

  Marde

  VastaaPoista
 9. Kaunis ja viimeistelty kylppäri...ainoa mikä mielestäni rikkoo harmoniaa on lavuaari. Se ei jotenkin sovi joukkoon, liian basic ja vaatimaton. Mutta nämähän ovat tietty makuasioita.
  T. Sara

  VastaaPoista
 10. Lavuaariasia on käynyt itsellänikin mielessä. Tuon ostin samanlaisen vanhan ja reunastaan haljenneen tilalle keväällä, kun en vielä tiennyt kylppäriremontista, mutta ainahan vanhan voi myydä pois uuden tieltä. Ja olen kyllä katsellut jo sivusilmällä peilin tyyliin sopivia, kulmikkaita malleja ;)

  VastaaPoista
 11. aivan ihanan ylellinen kylppäri!!! tossa on jotain ihanan vanhanaikaista mutta niin modernia, love love love :)

  VastaaPoista