torstai 30. joulukuuta 2010

Koukussa korukauluriin


Selasin eilen illalla nettikauppoja, kun aloin miettiä kevään garderoobiani. Ihan kivoja uusia juttuja on tulossa, mutta ei mitään niin kivaa, kuin jo vähän aikaa pinnalla ollut kaulurimainen kaulakoru. En ollut vielä innostunut kyseisistä koruista tarpeeksi, mutta eilen näin sitten lopulta kävi.

Tietenkin iskin silmäni varsinkin tuohon Mawin Sunray Tube -kaulakoruun, johon myös Olivia Palermo on ollut ilmeisen ihastunut. Ja tottakai koru on loppu joka paikasta! Kaiken lisäksi sellainen oli minulla kuvauslainassa vielä vähän ennen joulua, huoh! Koru oli jo silloin jumalaisen ihana, mutta en vielä siinä vaiheessa halunnut sitä ihan koko rahan edestä. Toisin on nyt ;) Tänään aion selvittää, onko ehkä maailman viimeisin vapaa Sunray Tube enää vapaa. Olisipa!! Täydellinen synttärilahja itselle :)

Jos tuota ylemmän kuvan Mawia ei nyt vain ole tarkoitettu minulle, voisin myös lohduttautua House of Harlow 1960:n mustalla kaulakorulla ja alkaa haaveilla Dannijon ketju-unelmasta, Audreystä.2 kommenttia:

  1. Hei, toivottavasti löydät itsellesi ko. korun!!! Itse päädyin sekä kullan- että hopeanväriseen koska olivat molemmat omalla tavallaan ihania! Taisin olla se joka sai Livia Jacopan viimeisen kullatun. Onnea hakuun!

    VastaaPoista
  2. Oih! Onnittelut korukaunokaisista!! :) Näyttää tosiaan siltä, että nuo korut ovat ainakin kullansävyisinä loppuneet koko maailmasta..

    Hopeansävyinen oli vielä Mawin omassa kaupassa, mutta pelkään, että se näyttäisi helposti itselläni liian rockahtavalta, ellei asu muuten olisi superklassinen.

    VastaaPoista