tiistai 28. joulukuuta 2010

Joulun tuomaaSopivasti jouluksi remontoituina kaksi huonetta mökillä saivat uudet tapetit, yläkerran entinen sininen huone ja alakerran entinen ruskea huone. Nyt molemmat ovat enemmän tai vähemmän vaaleita huoneita :)
Yläkerran makuuhuoneeseen tilatut tapetit odottavat vielä rullissa, mutta seuraavalla kerralla niidenkin pitäisi jo päästä seiniin.

Sen sijaan kuvassa näkyvät alpakkasukat löytyivät yhdestä pehmeästä paketista. Lämmittäjänä alpakka menee kyllä mennen tullen ohi kashmirista ja angorasta!
Kovien pakettien joukossa oli Mitfordin ihanien seurapiirisisarusten elämäkerta.
Kovista paketeista löytyi myös muutamia kauniita, vanhoja esineitä.
Vintageosastoa edustavat myös nämä VG:n korvakorut sekä tuo alemman kuvan, jo eilen hehkuttamani, vintagekäsilaukkukirja.
Pehmeistä paketeista paljastuivat tämä megakokoinen ihanuus ja ylemmän kuvan japanilaishenkinen meikkipussi.
Yksi joulun himotuimmista herkkupaloista oli tämä Italiasta lennähtänyt hunaja-marenki-manteli -torrone. T Ä Y D E L L I N E N makuyhdistelmä!! Alla näkyvät pisaralautaset liittyivät myös joulun myötä taas tasaisesti kasvavaan astiaperheeseen.
Ja loppuun vielä kuva ensimmäistä kertaa hengissä joulun yli pysyneestä jouluruususta. Pysyttäydyin tällä kertaa tiukasti äidin hoito-ohjeissa ja kukka on yöpynyt yönsä viileässä sekä nauttinut tasaisesti vettä. Jos oikein hyvin käy, saan istutettua sen keväällä kukkamaahan.

2 kommenttia:

  1. Minäkin sain tuon samaisen Vintage laukut -kirjan joululahjaksi, Vintage fashion kirjahyllyssäni jo komeilikin viime joulun ansiosta. Aivan ihana tuo kirjasarja. ^^

    VastaaPoista
  2. Täysin samaa mieltä! Omastakin hyllystä löytyy tuo Vintage fashion ja lisäksi Vintage huonekalut, eikä kumpikaan niistä ole jäänyt hyllyyn pölyyntymään :)

    VastaaPoista