keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Häätyyliä à la Nicole Richie

Tältä Nicole sitten oikeasti näytti hääpäivänään. Joten pieleen menivät arvailut kapealinjaisesta eleganssista ja kallankukkakimpusta :)

Näyttää siltä, että Nicolen puvun suunnitellut Marchesa on ottanut pukuun vaikutteita Grace Kellyn hääpuvusta ja muokannut sen moderniksi versioksi. Puvun muhkea organza-alaosa on irroitettava ja sen alta paljastuu kapea pitsihelma.

Helma on puuterimaisessa keveydessään ja leveällä vyötärökappaleella varustettuna kyllä viehättävä ja herkän ballerinamainen, mutta yläosassa on mielestäni aivan liikaa kaikkea. Esimerkiksi pitsi olisi voinut olla vintagehenkistä ja hillittyä, eikä noin marenkimaista. En voi olla myöskään miettimättä, millaisia hääpukuja Rachel Zoe olisi ehdottanut Nicolelle. Nythän Nicolen stylistina on työskennellyt Simone Harouche, jonka tyyli ei ole ainakaan vielä vakuuttanut minua.

Mutta ehkä on niin, että kun ympäri vuoden on mahdollista pukeutua hillittyihin valkoisiin iltapukuihin, haluaa hääpäivänään todella pukeutua morsiameksi. Ja kun kerran on amerikkalainen, niin unelmien häistä on vuosien mittaan varmasti muotoutunut amerikkalaistyylinen unelmakuva. Joten tähän loppuu pienoinen oma pettymykseni ja keskityn ihastelemaan onnellista ja kaunista Nicolea :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti