maanantai 29. marraskuuta 2010

Uudisraivaajan elämää


Kylpyhuoneremontti valmistui perjantaina, tosin itse olin jo silloin matkalla mökille, ja mitäpä muutakaan mielessä kuin uudet remonttihaasteet :) Valitsin torstaina tapetin alakerran kamariin ja vinttihuoneisiin ja poikaystävä vaihtoi remonttivaatteisiin samantien kun päästiin perille.

Vaikka huomasin ajaneeni itseni - ja muun perheen nyt myös vanhempiani myöden - taas keskelle remontin tieltä kasattuja tavarapinoja, pää on jo täynnä seuraavia sisustussuunnitelmia ja sama tuntuu uusien ideoiden heittelystä päätellen tarttuneen myös muihin :)

Mutta tässä muutamia fiilistelykuvia newyorkilaisesta asunnosta, jonka tyyli on hyvin lähellä sitä, mitä alustavia suunnitelmia minulla on sitten joskus seuraavaa isomaa kotia ajatellen.

Näin tiivistettynä: tummien ja vaaleiden pintojen rytmikkyyttä ja erityisena uutuutena itselleni - puupintoja. Haaveilen useista erisävyisistä puulajeista, eri vuosikymmenten ja tyylisuuntien hengessä taidokkaasti toteutettuna kaikkialle asuntoon: lattioihin, huonekaluihin ja esineisiin.

Kuvat: R du Jour

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia. Mielenkiinnolla jo odotan kuvia teidän valmiista remonttista.

    VastaaPoista
  2. Laitan ehdottomasti kylppäri kuvia tänne keskiviikkona, heti kun taas kotiudun Helsinkiin :)

    VastaaPoista