maanantai 15. marraskuuta 2010

So(Ho) in love♥


Ensimmäinen kokonainen päivä New Yorkissa oli t ä y d e l l i n e n! Olin melkein unohtanut New York -tunteen, mutta sieltä se taas tuli! Jokaisen kulman ja oven takana on jotakin uutta, kiinnostavaa, kaunista, erikoista, hauskaa ja odottamatonta. Olo on vastarakastuneen hurmaantunut! Ihailimme päivän aluksi New Yorkin ruskaa aurinkoisella Staten Island Ferryllä ja kävelimme saarireissun päätteeksi Broadwayta pitkin SoHoon.

Kameran ja tietokoneen väliin tarvittava piuha jäi muuten Suomeen, joten ennen kuin voin lainata sellaista jostakin, kuvat ovat Googlesta napsittuja.

Uusi löytö SoHossa oli Jonathan Adlerin putiikki. Olisin voinut ottaa kotiini lähes kaiken mitä täydellisen tyylikkäässä kaupassa oli esillä.


Sattumalta tyyli oli aika saman henkistä kuin Sinkkuelämän Carrien uudelleen sisustetussa kodissa.

Sain hetki sitten muutaman, aina ihailemani mummun turkoosin vintage-lasin. Niitä oli pariton määrä, joten täydensin niitä näillä jalallisilla nykyversioilla.

Toinen uusi tuttavuus oli joogavaatteisiin erikoistunut Lululemon. Olen jo pidempään etsinyt uusia vaatteita Hot Jooga -tunneille ja nyt sekä tyyli, värit, materiaali ja mallisto olivat kohdillaan. Lähdin kaupasta parin topin, hiusnauhan ja ihanien pitsisten sportti(!)stringien kanssa.

Testasin setin hotellilla kun tein muutaman venyttävän aurinkotervehdyksen illan päätteksi ja olin lopullisen vakuuttunut! :)

Jos löydän vielä hyvät joogahousut, mieli tekisi käydä testaamassa jotakin paikallista joogasalia. SoHon putiikeissa ja kahviloissa on ollut mainoksia monista todella kiinnostavan tuntuisista paikoista.Pitkän päivän päätteeksi kävimme (tunnin) ruokaostoksilla yhdessä Nycin kestosuosikissani, terveelliseen ruokaan ja huippugourmet'iin erikoistuneessa Dean&Delucan SoHon ruokakaupassa.

Antaisin mitä tahansa, että Suomeen tulisi jotain vastaavaa - tosin mieluiten ei näin ylihinnoiteltuna. Aikaisemmin olen ostanut kaupasta lähinnä vain ruokatuliaisia tai välipala-smoothieita, mutta nyt testasin take away -salaatit, leipä- ja jukurttipuolen. Ja jälkkäriksi sea salt -tummasuklaa cashew'ta sekä chai-suklaata.

Suosikki oli pienen, paikallisen tuottajan, rasvaton, mutta silti täyteläinen mustikkajukurtti, joka oli makeutettu agavesiirapilla, ah! Tietenkin taas puntaroin kaikkia mahdollisia ja mahdottomia mahdollisuuksia muuttaa tänne edes joksikin aikaa, mutta voisiko joku kultainen tuoda sillä välin alkaa tuoda vaikkapa edes tuota jugurttia lähikauppaani?!

Herkutteluseurana hotellihuoneessa olivat Jackie & Marilyn sekä muutama Voguen valitsema maailman paras pukeutuja. Ah, New York, New York! :)

4 kommenttia:

 1. Mä niin rakastan New Yorkia ja tämä postauksesi sai mut haaveilemaan keväisestä Nykin matkasta...

  VastaaPoista
 2. Usko pois, mäkin haaveilen jo keväisestä Nykin matkasta, ensisyksyisestä ... :) Kaupunki vaan paranee kertra kerralta!

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus, minäkin olen NY-fani. Harmi, etten ole muutamaan vuoteen päässyt sinne...

  VastaaPoista
 4. Itselläni oli myös ihan liian pitkä NY-tauko, mutta onneksi siellä se odottelee eikä edes muutu muutamassa vuodessa kovin paljoa :)

  VastaaPoista