torstai 18. marraskuuta 2010

Samoilua satukaunpungissa

Satumainen New York -tunnelma huipentui tänään Wicked-musikaaliin sekä tunnelmointiin (ja pakolliseen fotosessioon ;) keltaisten lehtien peittämällä Carrien kotikadulla, Perry Streetillä (tarkka talonnumero on 66). Kuulin muuten, että SJP asuu myös itse ihan lähellä samoissa Greenwich Villagen perinteisissä tiilikortteleissa.
Musikaali yksinkertaisesti kuuluu New Yorkin matkaan vähän samalla tavalla kuin päivittäinen Laduréen makaronien puputtaminen Pariisiin. Tällä kertaa kävimme katsomassa Ozin ihmemaahan sijoittuvan Wickedin. En tiennyt siitä käytännössä etukäteen mitään, mutta muidenkin ylistämä fantasiamusikaali oli huikea kylmätväreet-kokemus!
Nappasimme taksin Greenwich Villagen tunnelmallisten pikkuputiikkien täyttämälle Bleecker Streetille loppuillan shoppailukierrokselle. Pelastauduimme lopuksi pieneksi syysmyrskyksi yltyneeltä tuulelta kodikkaaseen italialaisravintolaan. Sekä marinoiduilla kirsikoilla koristeltu panna cotta, että Ninalta maistamani tuhdin täyteläinen suklaamousse olivat lajeissaan parhaita koskaan!

Täytyy muuten mainita matkani todellinen pelastus (Marc by Marc Jacobsin matalakorkoisten luottosaappaiden ja uusien Jillian Uggien lisäksi) on ollut Providan mantelinaamio. Viime viikkoina kylmyys ja tavallista hektisempi elämä ovat kuivattaneet ihoni ikävän kuivaksi, jonka jatkoksi pitkä lento sai naaman näyttämään silkkisen sijaan kamelien tallaamalta silkkitieltä.

Yöpakkaussessiossani olin onneksi kaukaa viisaana pakannut mukaan tuon vielä korkkaamattoman naamion. Olen testaillut joitakin Providan tuotteita, mutta en selkeästikään tarpeeksi. Levitin ensimmäisenä iltana nukkumaan mennessä paksun kerroksen voidemaista naamiota kasvoille ja jätin sen vaikuttamaan yöksi. Aamulla peilistä katsoi uusi ihminen. Otin samantien ohjat omiin käsiini ja olen käyttänyt naamiota sen jälkeen koko matkan sekä yö- että päivävoiteena. Suurkapunki-ilmastosta huolimatta iho ei ole ollut sitten kesän jälkeen näin pehmeä ja hyväkuntoinen! To do -Suomi listalla onkin suunnata mahdollisimman pian Ruohonjuureen tutkimaan koko valikoima. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti