keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Pikkureppu vai pikku-Mac?


Kaikki lähti siitä, että sain tiedotteen uudesta 11-tuumaisesta MacBook Airista. Lisäksi olin parina työpäinä kyllästynyt oman, ei niin kepeän MacBookini raahaamiseen. Summasin, että MacBook Air 11" olisi täydellinen työkone sellaisille päiville, kun en tee töitä kotona.

Mainitsin asiasta kaverilleni, Kallelle, joka käänsi asian niin, että miksi en hankkisi nykyiselle koneelleni jotain järkevää kantolaukkua, siis käsilaukun tilalle - esimerkiksi reppua? Juttu lähti lentoon, mutta toisaalta, reputhan ovat selkeästi tekemässä paluuta. Itse en tosin vieläkään ole henkisesti valmis reppuselkälinjalle, joten harkitsen edelleen pikku-Macin sovittamista syksyn budjettiin :)

Kuvat: Jak & Jil, Google, Stockholm Streetstyle

4 kommenttia:

 1. Kenties Nippanapasta löytyis jotain näppäriä selässä pidettäviä nahkalaukkuja läppärille? Nehän tarvittaessa tekee myös tilaajan speksien mukaan kamaa.

  http://www.nippanappa.fi/kuvagalleria/laukkuja/

  VastaaPoista
 2. Kannattaisi kyllä vakavasti harkita sitä uutta reppua/kantovälinettä uuden tietokoneen sijaan. En tiedä oletko tietoinen tästä:

  http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/YK+Kehitysmaat+uhkaavat+hukkua+elektroniikkajätteeseen/1135253144853

  http://www.cbsnews.com/stories/2008/11/06/60minutes/main4579229.shtml

  VastaaPoista
 3. Näin tuon uuden macin viikonloppuna kaupassa ja kepeä ja kaunis se on kuin mikä ollakseen tietokone.

  VastaaPoista
 4. Nippanappa, check! :)

  Ja sn siis missään nimessä olisi heittämässä vanhaa Maciä pois, koska tarvitsen sen cd-levyasemaa jne. Mutta läppäri, jonka voisi kätevästi kaivaa esiin vaikka bussissa tai taksissa ja jolla voisi tehdä puolihuomaamattomasti muistiinpanoja infoissa/tai haastatteluissa olisi iso helpotus. Eikä toki haittaa ole kauniista ulkomuodostakaan ;)

  VastaaPoista