maanantai 8. marraskuuta 2010

Nappikauppaa


Napit, niitit ja vetoketjut. Pronssi ja tummansininen, musta ja hohtavan hopea. Kaksi täydellistä yläosaa, joista itse en osaisi valita.

Mutta niin paljon Balenciagasta kuin pidänkin, tuollainen huikean monikäyttöinen clutch puuttuu edelleen. Ei ehkä tarvitse erikseen ilmoittaa, että kun seuraavan kerran harkitsen uutta B:tä, se tulee olemaan mallia kirjekuori :)

Kuvat: Jak & Jil

2 kommenttia:

  1. Napeista puheen ollen, satutko tietämään, saako mistään Helsingin putiikista Burberryn bleiserin nappeja? Metalliset näköjään ovat nyt muotia, mutta silti haluttaisi vaihtaa hieman huomaamattomammat siniset napit. Stocka niitä joskus mulle tilasi, mutta ehtivät pahus myydä ne jollekin toiselle ennen kuin kävin ne hakemassa.

    Kuvan takit ovat tosi upeita, sininen pitääkin olla noin tummaa sinistä, eikä sellaista suomalaisen bleiserin epämääräistä sinistä. Nahkarotsikuvasta taidan napata tuon hihansuuvetskari-idean.

    VastaaPoista
  2. En kyllä valitettavasti osaa auttaa. Joskus on vain tullut lähetettyä Burberryn takki heille korjattavaksi, mutta silloin kyse oli "takuu" korjauksesta.

    VastaaPoista