perjantai 19. marraskuuta 2010

Lämpöaalto ManhattanillaTein eilen nopean shoppailuanalyysin ja tulin siihen tulokseen, että joko ikä, ehkä senkin myötä kasvava mukavuudenhalu tai jokin krooninen kashmirmania ovat saaneet minut hampstraamaan reissulta enimmäkseen lämpimimän pehmeitä mukavuusvaatteita. Mutta tarjonnan määrästä ja katukuvasta päätellen sama tuntuu vaivaavaan monia newyorkereita.

Yhden NY-lempiketjuni, Club Monacon, kashmirneuleet ja pehmeät aluspaidat tekevät arjesta pikkuisen ylellisemmän. Voisin käyttää niitä päivät ja yöt! Kiva ja kohta supertarpeellinen löytö oli myös Allsaints Spitalfieldsin harmaa beanie-pipo, joka oli ensimmäinen beanie koskaan, joka oikeasti näytti suorastaan hyvältä päässäni.

Ja sokerina pohjalla, Hunter-sukat! Niin kätevät kun kumpparit Suomen talvessa ovatkin, vilukissana päädyn aina kipristelemään varpaitani niihin tunkemissani villasukissa, jotka tekevät saappaat liian ahtaiksi. Nyt testiin tulevat siis nämä Hunterin omat, ohuehkot ja pitkävartiset fleecesukat tekoturkiskäänteellä :)

2 kommenttia:

  1. Saako kysyä, että missä hotellissa yövyit NYC:ssä? Olitko mahdollisesti SoHossa? Voitko suositella jotain hotellia?

    VastaaPoista
  2. En ole itse yöpynyt vielä SoHossa, tosin seuraavalla kerralla kyllä on vakaa aikomus siihen! Edellisillä kerroilla olen ollut yötä Times Squaren vieressä Paramountissa ja Midtownin ytimessä New York Palacessa (jossa muuten on kuvatta paljon Gossip Girliä :) ja tällä kertaa yövyimme niin ikään keskellä Midtownia, Rooseveltissä. Ja ainakin kaikkia näitä voin suositella!

    VastaaPoista