tiistai 16. marraskuuta 2010

Helmiä ja tähtiä New Yorkissa


Myös eilinen päivä hurahti SoHon ja Nolitan suunnilla. Ehdoton suosikkikirjakauppani täällä on McNally Jackson . Kaupassa on todella hyvät valikoimat mm. sisustus- ja muotikirjoja ja paljon erikoisuuksia pieniltä kustantamoilta.
Toinen kestosuosikki, paikallinen Moko-market on lifestyle-taivas Anthropologie, jossa myydän ihanasti aseteltuja sisustusjuttuja, vaatteita, kirjoja yms.
Pulju on myös sen edessä pyörineen kuvatun Diane Krugerin suosikkeja.
Eilen jompi kumpi Olsenin kaksosista vilahti ohitseni ja käveli sisään SoHossa olevaan asuintaloon. Asu oli kutakuinkin tämän henkinen. Julkkisbongailuni siirtyi aivan uusiin sfääreihin, koska aiemmin olen nähnyt vain Pariisissa Lanvinilta poistuvan Tilda Swintonin.
Ja toissa päivänä olen lähes varma, että SoHon kadulla näkemäni tummakutrinen, tyylikäs kaunotar oli Hanneli Mustaparta.
Illan ravintolahelmi oli Dovetail. Michelin-tähditetty paikka tarjoaa maanantaisin kasvismenua, joka oli noh, ei niin onnistunutta alkuruokavalintaa lukuunottamatta huikea. Pääruokani oli lasagnea, jossa oli mm. savoijin kaalia ja keltaisia rusinoita.

Ja jälkiruoat saivat koko seurueen huokailemaan ja voihkimaan täydellisyyttään. Jos ravintola onnistuu yllättämään vielä jälkiruoalla, jotka valitettavan usein ovat melko mitäänsanomattomia muihin annoksiin verrattuna, olen valmis ylistykseen. Joten erittäin lämpimät suositukset!
Illan päätteeksi eksyimme sattumalta Wine & Roses Bar -viinibaariin. Tunnelmallinen paikka oli maanantainakin täynnä paikallisia upperwestsidereita. Viinilista pelkästään laseittain oli huikaisevan laaja ja paikka onkin moneen kertaan palkittu. Ehdottomasti käymisen arvoinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti