torstai 25. marraskuuta 2010

Havaintoja Manhattanilta


Keräsin tähän muutamia huomioita siitä, mikä katukuvasta ja kauppojen valikoimasta päätellen on tällä hetkellä Manhattanin muodin kärjessä.

1. Runsaasti kaduilla ja kaupoissa esiintyneet karvaliivit olivat enimmäkseen aitoa turkista, oli kysessä sitten boheemimpi SoHo -tyyli tai Upper East Side -fashion. Mutta myös laadukkaita tekoturkiksia näkyi katukuvassa jonkin verran.
2. Saappaat ja niihin yhdistetyt yli varren ylettyvät sukat. Toki kaduilla näkyi myös päivisin huikeita korkonilkkureita, mutta enemmistö myös tyylikkäistä manhattanilaisista suosi matalakorkoisia saappaita ja nilkkureita.
3. Hattuja näkyi todella paljon. Suosituimmat mallit olivat joko leveälierisiä huopahattuja tai mallia feodora.
4. Meikkitrendeistä erottuivat selkeästi kirkkaan punaiset mattahuulet, joita näkyi erityisesti parikymppisillä fashionistoilla.
5. Pitsiä näkyi paljon paitapuseroissa, neuleiden alle puettuna, siroissa alusvaatteissa sekä cocktailmekoissa.
6. Läpinäkyvyys korostui paitapuseroissa ja tällaisissa pitkähelmaisissa mekoissa.
7. Paljetit olivat juhlamuodin ehdoton ykköstrendi. Materiaalit olivat panssarimaisen raskaita ja todella tiheästi paljetoituja. Malleissa suosituin oli väljähkö 20-luvun tyylinen leikkaus.

Kuvat: Carolines Mode, Hanneli Mustaparta, Knightcat


2 kommenttia:

  1. Tosi kiva, että pääsit bloggaamaan jo matkan aikana, kun matkan jälkeenkin on niiiin paljon NYC-asiaa. Ihanaa lukea näitä posteja! Lämpimästä karvaliivistä unelmoidessa...

    VastaaPoista
  2. Niinpä! :) Vielä kivampaa olisi ehkä ollut, jos matkalaukusta olisi löytynyt se kamerapiuha jo matkalla, eikä vasta tavaroita purkaessa :D

    VastaaPoista