tiistai 23. marraskuuta 2010

A Dream bag come true


Vedetty yli ostoslistalta: musta shopper. Vaikka alunperin olin ajatellut Goyardia, kun näin vihdoin tämän unelman pehmeän Célinen laukun livenä Barneysilla, tiesin että siinä se kauan etsitty nyt on :)

Tavaratalon ylemmissä kerroksissa näin vielä yhden koko matkan tyylikkäimmistä new yorkereista sovittelemassa Balenciagan mekkoja ja kuinka ollakaan käsivarrella keikkui kyseinen laukku, tosin vetoketjuttomana versiona. Itse taas halusin ehdottomasti vetoketjullisen. En niinkään siksi, että ne avaamalla laukkuun saa huikeasti lisätilaa (koska joku raja kannettavan määrälläkin on oltava), vaan koska ne antavat muuten äärimmäisen simppelille laukulle sopivan modernin ilmeen.

5 kommenttia:

 1. Oh lala! Chic!! Eihän tuollaisen kaunottaren kanssa voi puhua samana PÄIVÄNÄKÄÄN mistään Goyardeista, ne on jotenkin niin tavanomaisia ja epä-fashion. This bag has CLASS. Tämä on paljon sanottu kun mielestäni maailman ainoat oikeat laukut on 2.55, Birkin ja Kelly ;) (Vaikka on BV:n Cabat ja jotkut muutkin ihan kivoja.) Mutta todellakin, harvoin näkee noin kauniita laukkuja. Onnea!

  VastaaPoista
 2. Moi je l'adore! Goyardit on mielestäni hienot, mutta kannattaa ostaa Pariisista, ja ehkä jonkun ryhtikäämpi malli, (väri kuluu helposti).

  VastaaPoista
 3. Oi ihanuutta! Tuo laukku on kyllä tilaihme ja vielä niin ihanan pehmoinenkin... Upea löytö siis!

  VastaaPoista
 4. Olen kyllä so in love! Ja lisäksi laukku muistuttaa ihanasta matkasta silloinkin kun tarpoo tuolla hillittömässä tuiskussa :)

  Luulen tosiaan, että joku kerta Goyardilta lähtee matkaan jotain pienempiä asusteita. Ehkäpä kotelo, johon saan järjestettyä passit, valutaan yms. tarpeellisen tulevilla entistä järjestelmällisemmillä reissuilla :D

  VastaaPoista