keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Classic New York

Jos pari edellistä päivää ovat olleet bohochic, eilinen oli classic chic. Kävimme klassisen tyylikkäällä brunssilla Katjan suosittelemassa Central Parkin vieressä sijaitsevassa Sarabeth'sissä. Hempeän turkoosilla seinillä oli mustavalkoisia kuvia tietenkin muun muassa Breakfast at Tiffany's -elokuvasta.
Brunssilta säntäsin viereiseen Bergdorf Goodmanin tavarataloon, joka on kaikista tietämistäni tavarataloista ehdoton suosikkini! Lounasravintolan Birkin -bag -tiheys lienee maailman suurimpia :)
Kenkäosastolta ostin muutama vuosi sitten ensimmäiset Louboutinini ja sama Raymond, joka kärsivällisesti auttoi minua silloin, hääräsi kenkien ympärillä edelleen :)
Kaikki kerrokset ovat galleriamaisen tyylikkäitä ja ilmapiiri on ylellisen rauhallinen. Myös asiakkaiden, joista moni hurauttaa autonkuljettajan kanssa pääovelle, katseleminen on vähän kuin Harper's Bazaaria selailisi :) Ja etenkin sisustus- ja astiaosasto on häälahjalistan suunnittelijan päiväuni!
Alkuillasta pistäydyimme kirjanjulkaisutilaisuudessa raitakasseistaan tunnistettavalla Henry Bendelillä.
Bendelin somistukset ovat aina yhtä satumaisia, mutta suosikkini tähän asti on tämän joulun pähkinänsärkijästä innoituksensa saanut somistus katossa liihottavine ballerinanukkineen. Kuvat tulevat myöhemmin, kunhan olen taas piuhoissani.

Viereisessä Harry Winstonin jalokiviliikkeessä julkaistiin samaan aikaan uutta korukokoelmaa.

Sillä aikaa kun nuuhkuttelin mitä ihanimpia pelkkiin parfyymeihin erikoistuneiden tuoksutalojen eksoottisia pulloja ja shoppailin L'artesan Parfumeurin tuoksukynttilöitä Bendelillä, osa matkaseurueestamme ehti bongata sinisellä matolla poseeraaneet Halle Berryn ja Leighton Meesterin. HUOH!

Edes illan päättänyt kaatosade ja pyyheliinan sisään toipumaan päätyneet mokkakenkäni eivät onnistuneet vähentämään päivä päivältä kasvavaa NY-rakkautta :)

4 kommenttia:

 1. Huoh, luen täällä ihan haltioissani näitä sinun New York -postauksiasi... ne eivät ainakaan vähennä poltetta päästä kaupunkiin takaisin! Ja vasta nyt huomaan kuinka PERUSTURISTINA siellä itse olen kuljeskellut - matkakertomukseni on aivan erilainen kuin sinun. Tai lähinnä tietämykseni kaupungista ja sen tarjoomasta. Mutta nyt tallennan nämä sinun tekstisi ja seuraavalla reissulla etsin nämä kaikki paikat ja osaan katsella kaupunkia ihan erilaisin silmin :) Tosin, nautin kyllä Nykistä ihan perusturistinakin tosi tosi paljon!

  VastaaPoista
 2. Ja ajatella, etta asuin NYCissa miltei kuusi vuotta ja jossain hetkellisessa mielenhairiossa sitten paatin palata Helsinkiin. Potkin jatkuvasti itseani. Nauti siis matkastasi!

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa kuulla Marja, että olet saanut uusia vinkkejä :)

  On kyllä ollut ihan täydellinen matka...! En olisi myöskään ikinä uskonut, että olisin päätynyt tänne tänä syksynä etenkään erään lukijan vinkkaaman maikkarin blogi-kilpailun tuloksena. Supersuperkiitos vielä myös siitä vinkistä!! :)

  VastaaPoista