maanantai 22. marraskuuta 2010

95 % chic & 5 % happy

New Yorkin matkan seurauksena löysin itselleni uuden sisustusgurun, Jonathan Adlerin. Adlerin Happy Chic -signaturetyylin resepti on yksinkertainen: 95 prosenttisesti chic ja 5 prosenttia iloa.

Kävin vielä kaksi kertaa Adlerin sisustusputiikeissa ja kolmannella visiitillä ostin tämän kirjan, jossa Adler avaa tyyliään ja jakaa vinkkejään. Kunhan joulusisustus on pakattu takaisin laatikoihin, mustavalkoinen koti saa harkitun väripesun.
Putiikeissa ihastuin erityisesti tuollaisiin massiivisiin ja geometrisiin lamppuihin. Tällä hetkellä tyyli ei toimi omassa kodissani, mutta seuraavaa silmällä pitäen tiedän jo mistä sellaisen voi tilata.
Olen joskus nähnyt unen, josta mieleen jäivät juuri tuollaiset haalean oliviinvihreät ja muutenkin sohvan tyyliset tuolit, joista tuli heti aamulla must have -kamaa. Joku myös tuollaisessa peilipintaisessa pöydässä viehättää.
Tässä kuvassa pidän huonekalujen ja esineiden boheemista maailmasta ja sommittelusta. Ja tuollainen iso pyöreä rahi on omallakin unelmalistalla.
Adler osaa yhdistää tyylikkäästi modernia ja vanhaa. Ehkä juuri kirkas väri on hyvä silta kahden erilaisen tyylin väliin.
Adlerilta omaan muistikirjaan päätyivät myös rohkeasti muotoillut huonekalut sekä modernit kuosit antiikkihuonekalujen seurana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti