perjantai 8. lokakuuta 2010

Sheer lace
Kuvat: Le Fashion Image, Stockholm Streetstyle

Huikaisevan kauniita, ihanan turhamaisia ja käsittämättömän epäkäytännöllisiä pitsihepeneitä Pariisin muotiviikoilta, voilà!

Ehkä sen alusmekon kanssa tuollaisia lyhyempiä pitsihelmoja voisi ajatella käyttävänsä myös itse. Pari vuotta jäähyllä ollut Tiger of Swedenin pitsimekko sekä viime kesänä omille mitoilleni sopivaksi muokattu sukulaistädin 60-luvun Amerikan-mekko tulevat ainakin pääsemään taas pian ulkoilemaan :)

6 kommenttia:

 1. Onnea Ulla!
  matkakuvia odotellesani kaivan naftaliinista harmaan pitsihameen. t. Outi

  VastaaPoista
 2. En tiennyt pitäväni pitsistä ennen näitä kuvia. Etenkin ylin on kutkuttavan näköinen. Alin myös. Voi, kun itse uskaltaisi ja olisi tuon näköinen!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Outi! :)

  Ja Stella, vähän sama reaktio tuli itselleni. En ole ikinä ollut mikään suuri pitsifani, mutta laadukkaana ja ylellisesti puettuna se on todella chic!

  VastaaPoista
 4. Toka pitsi on ihan unelma - ja tietysti neloskuvan hopean hohto. Heh, eka on muuten kiva, mutta voisi olla vähän... epäkäytännöllinen. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos lukija ystävällisestä blogista! Tarvitsisin apua, veljen häät ens viikonloppuna, eikä mitään päälle pantavaa, haluatko auttaa? ei tarvitse olla mitään kovin juhlavaa, tyylikästä ja laadukasta kyllä.

  VastaaPoista
 6. Tähän pitsiteemaan liittyen tuli heti mieleen tämä Tiger of Swedenin tummansininen mekko, jonka voisin ainakin itse laittaa syyshäihin ja miksei myös ristiäisiin, joihin taas itse olen menossa ensi viikonloppuna.

  http://www.tigerofswedenshop.com/FI/item/S37097001/?partner=5324&t_type=src&t_type=cat

  Häämekko voisi löytyä myös Tara Jarmonin putiikista Mikonkadulta, jossa ainakin kesähäihin oli monta ihanaa mekkoehdokasta. Ja myös
  Max&Co -myymälästä kannattaa katsoa.

  VastaaPoista