perjantai 15. lokakuuta 2010

Nyc: To shopTietenkin olen jo kirjoittanut ostoslistan New Yorkia varten :) Kengissä listan kärjessä ovat nauhanilkkurit. Jos kohdalle sattuvat esimerkiksi nämä Giuseppe Zanottit, Azzedine Alaïat tai Derek Lamit, istun alas ja sovitan. Lesti olkoon täydellinen!

Muista must shop asioita reissuun ovat:
1: Musta, pitkähihainen arkimekko, ehkäpä DVF.
2: Musta tilava shopper, mieluiten Goyard.
3: Aurinkolasit, kuten Chloé, Balenciaga, Ray-Ban tai Oliver Peoples

Kuvat: Studded Hearts

7 kommenttia:

 1. Malta odottaa tuon Goyardin kanssa Pariisiin asti. Olen kuulut että ne on muissa maissa (kuin ranskassa) jopa 50% kalliimpia. Muuten, varmasti löydät paljon Nykistä:) Raporttia odottelessa. Koska lähdet?!?!

  VastaaPoista
 2. Mun Alaïat! <3 Ostin omani Corso Comosta. Niillä on mahdotonta kävellä mutta niitä ei vaan voinut jättää sinne kauppaan. Melkein myöhästyin lennolta kun kävin henkistä taistelua.

  Lesti on kyllä hyvä mutta ne on niiin korkeat, aion silti vielä opetella kävelemään niillä vaivattomasti muutenkin kuin samppanjahiprakassa :D Ne on siis paljon korkeammat kuin mitä kuva antaa ymmärtää, ja mielestäni ainakin matchesin nettikaupassa korko on mitattu väärin, muistaakseni omien kenkieni (37) korko on vajaa 13cm, ja piiloplatoa on vajaa sentti.

  Zanottin kengät on myös ihania, ja sillä on mielettömän hyvä lesti.

  VastaaPoista
 3. Musta DVF-arkimekko kuulostaa ihanalta.
  Rakastan Zanottin kenkiä, niissä on aamutossujen lesti!

  Marde

  VastaaPoista
 4. Ah, kiitos Goyard-vinkistä Jepsukka! Säästelen siis sen ostamisen Pariisiin. Nyt pitää vaan miettiä, miten selviän mustan shopperin puutteesta siihen saakka ja olisiko esimerkiksi Vanessa Bruno hyvä sijoitus tähän väliin. Ja toisaalta, miksei olisi! :) 13.11. on lähtö, jei!!

  Itse olen kokeillut pareja eri Zanotteja, mutta en vielä niiden perusteella ole vakuuttunut niiden täydellisestä sopimisesta omaan jalkaani, mutta toivo on suuri!

  Ja on totta, kuten Anna sanoit, että jos lesti taas on hyvä, niin kävely huippukorkeuksissa on lopulta kiinni vain omasta sinnikkäästä totuttelemisesta, tai sitten siitä askeleita kannattelevasta samppanjavaikutuksesta ;)i.

  Mutta siis ostoslistalle jää ehdottomasti DVF arkeen ja mahdollisesti/toivottavasti pari Zanotteja :)

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa shoppailemaan! Toivottavasti ehdit kayda Woodbury Commons outletissa..jos niin voin antaa vinkkeja missa kaupoissa kannattaa ainakin kayda. Nykissa kannattaa tsekata luksuskauppojen lisaksi (Saks fifth ave on mun lemppari) Loehman's, Uniqlo (superhalpoja kashmir neuleita), Times Squaren Forever 21 (paikallinen fast fashion ketju), Century 21 (varsinkin kenkaosasto), upper east siden second hand shopit Michael's ja Designer Resale.

  VastaaPoista
 6. Ja tämä on vain sitä kuuluisaa järkikuluttamista, jota ei voi kritisoida? Hienoa, ettei New Yorkissa kiinnosta muu kuin materia!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Nyc Fashionista hyvistä shoppailuvinkeistä, otetaan tsekkauslistalle! :)

  Edelleen keskityn blogissani muotiin ja tyyliin ja sitä kautta jonkin verran luonnollisesti myös ostoksiin. Muut kiinnostuksen kohteeni ovat henkilökohtaisempia asioita, joita käsittelen blogissani harvemmin. Ja näitä muita kiinnostuksen kohteitani varmasti koen ja näen tälläkin kertaa New Yorkissa :)

  VastaaPoista