keskiviikko 13. lokakuuta 2010

New Beige!

Jo vuosittaisen hiushemmotteluperinteen lopputulokset Tigi-kouluttaja Jukka Tikkisen käsittelyssä näyttävät tällä kertaa tältä!

Hyvästi auringon puhkipaahtama kesäbatiikki ja tervetuloa ylelliset syysbeiget! Hiustohtorini määräsi kutrien kotihoitoon tuhdin paketin pätevänoloisia Health Factoreita ja Wonderful Tonight -hiusyövoiteita, joten mahdollisuudet - ja odotukset ;) - näyttää tältä vielä huomennakin ovat korkeat :)

4 kommenttia:

 1. Upea väri tukassa!

  Kerrothan sitten miten hoitotuotteet toimivat...

  VastaaPoista
 2. Sekä leikkaus että kaunis väri sopivat hienosti - ja kun niihin lisää nuo seuraavassa postauksessa olevat leopardi-sukat, niin wau!

  Hiuksille yövoidetta? Eka kertaa kuulin sellaisestakin, pitääpä ottaa puheeksi seuraavalla kampaajakäynnillä.

  Valokuva on onnistunut, yksi parhaistasi!

  VastaaPoista
 3. Olen kyllä itsekin supertyytyväinen! Tukka sai eilen aika hyvän annoksen S-factorin tehohoitoja ja kuiviksi pöhähtäneistä latvoista tuli taas ihananan terveen tuntuiset.

  Lähdin eilen reissuun ja unohdin yövoiteen kotiin, mutta ensi viikolla voitelen sitäkin ahkerammin ja raportoin sitten myös tuloksistakin.

  Tosiaan tuossa Tigin S-Factor -sarjassa on hiusten yövoide, samoin Kérastasellakin on hiuksille tarkoitettu yöseerumi.

  Niin hassua, mutta jotenkin olen aina itse tosi innoissani, kun törmään uudentyyppiseen tuotteeseen, joka vielä puuttuu nykyisestä puteliarsenaalistani ja omista hoitorituaaleistani :)

  VastaaPoista
 4. Tigiin voi aina luottaa :) Kaunis lopputulos.
  xxx

  VastaaPoista