maanantai 11. lokakuuta 2010

Leolicious
Jotta maanantai olisi vähän vähemmän arkinen, tässä muutamia ylellisemmänpuoleisia leofiilistelyjä Pariisista. Itse lähtisin mihin tahansa noista asusteista, missä tahansa, maksimekkoon ainakin Rivieralla ja hapsumekkoon, no ehkä Milanossa.

Kuvat: Le Fashion Image, Stocholm Streetstyle

2 kommenttia:

  1. Ihania leopardijuttuja! Balmainin (?) hapsumekko olis niin Milano <3<3

    VastaaPoista
  2. No niinpä, Balmainin mekkohan se siinä! :) On muuten aika mielenkiintoinen juttu, miten jotkut vaatteet vain ovat tyyliltään niin paikkasidonnaisia. Tai ainakin itse ajattelen niin. Esimerkiksi tuo mekko Suomessa jossakin yöelämässä näyttäisi vaan niin tyrkyltä, mutta Milanossa se olisi taas niin chic!

    Ongelmaan törmää erityisesti, kun shoppailee ulkomailla. Pariisissa tai Nycissä jotkut jutut vaan ovat ihan käsittämättömän hyvännäköisiä ja istuvat miljööseen, mutta muutamien ei käyttöön päätyneiden vikaostosten jälkeen olen alkanut miettiä enemmän, että toimiiko joku tietty mekko tai väri tms. ihan oikeasti myös Helsingissä, vai tuleeko se päällä vaan liian vaivaantunut olo. Mikä on kyllä välillä sääli.. en siis missään tapauksessa halua väkisin "sulautua massaan" tai väitä, että Helsingissä olisi joku Helsinki-tyyli, mutta joistain muotijutuista vaan tulee täällä fiilis, että tyyli ja miljöö eivät kohtaa, oli sitten kyseessä jotkut todella erikoiset kengät, joku hyvin "pramea" laukku tai erityisen fiinit, ei vintage-henkiset turkit.

    VastaaPoista