torstai 28. lokakuuta 2010

Kylpyhuonetta kalustamaan

Tietenkin aikataulut venyvät ja paukkuvat, mutta l u u l t a v a s t i ensi viikolla pääsen sisustamaan kylppäriä ja poksauttamaan ensimmäisen suihkun kunniaksi samppanjapullon! Ylimmän kuvan peili, lamput, hana ja marmoriosuus ovat tyyliltään lähinnä sitä, mitä omaan kylppäriin on nyt tulossa. Selkeää, mutta nostalgista.
Tässä kuvassa silmää miellyttää elegantti säilytyshylly.
Tässä taas pidän noista kehystetyistä kuvista ja peltiroskiksesta.
Kattovalaisimen sijaan kylppärin kattoon on tulossa pyöreä kipsikoriste ja mahdollisesti sen keskelle roikkumaan anttiikkilyhty. Kaikki näkemäni kosteiden tilojen "kristalli"kruunut ovat olleet auttamattoman kitch, eikä kattoon ole ollut tarjolla mitään, mikä olisi sytyttänyt. Sen sijaan peilin molemmille puolille sijoitettaviin lamppuihin tulee himmennys, mikä on aivan mahtavaa!
Jotakin antiikkisia koristelementtejä on tulossa myös omaan kylppäriin. Ainakin viisihaarainen kynttelikkö, mutta toivottavasti vielä jotain muutakin.
Ja aavistus jotain väriä. Esimerkiksi tuollainen keraaminen tuoli voisi olla aika chic.

Kuvat: RduJour

1 kommentti:

  1. Oi, haluan ehdottomasti nähdä lopputuloksen.;) Varmasti todella upea, oma tyyli on paljon modernimpi, mutta marmoria silti tulossa myös meidän vessaan ja kylppäriin.

    VastaaPoista