perjantai 22. lokakuuta 2010

Kodin syysvahvistukset

Olin ajatellut, että malttaisin olla kylpyhuoneremontin ajan sisustamatta, kun koti on mullin malin, mutta toisin kävi :) Kartellin Bourgie tuli vihdoin eilen kotiin tuomaan valoa pimeisiin syyspäiviin ja -iltoihin.
Teddy on lahja poikaystävältä, joka oli etsintäkuuluttanut maailman parasta nallea ympäri Eurooppaa.
Metallisen antiikkikulhon sain viikko sitten äidiltä. Mandariineista, joiksi kutsun kaikki appelsiiniä pienempiä oranssinvärisiä hedelmiä, on tullut ihana jouluinen olo. Syksyn ensimmäisen glögipullon sain eilen ja tänään aion ostaa sen seuraksi mökille joulupipareita ja ottaa glögimukit kaapin päältä ensimmäistä kertaa tänä syksynä käyttöön.

3 kommenttia:

 1. himoinnut ja tuota valaisinta iät ja ajat...ihana.

  VastaaPoista
 2. Millaiset suunnitelmat sulla on kylppäristä, taisit sitä täälläkin pohtia jossain vaiheessa, mutta olisi kiva kuulla millainen suunnitelmat on nyt.

  VastaaPoista
 3. Bourgie on kyllä lamppu, joka tulee kestämään aikaa :)

  Kylppäriin on tulossa mustavalkoinen sävymaailma, kuten jo keväällä ajattelin. Lattiaan tulee isot mustat marmorilaatat ja seiniin klassiset valkoiset marmorilaatat.

  Innoistuin samalla uusimaan suihkun, hanan, peilin ja valaistuksen ja niissä kaikissa on nyt aavistus sellaista Hercule Poirot - nostalgiaa, ei siis mitään romanttista vaan tyylikästä muotoilua.

  Kynttiläsuihkuja varten aion sijoittaa kylpyhuoneeseen toisen viisihaaraisista kyntteliköistäni. Muita pieniä sisustussäätöjäkin pitää vielä tehdä, mm. löytää kylpyhuoneeneen tyyliin sopiva kello. Olen nimittäin huomannut, että osasyy krooniseen myöhästelemiseeni on kyllä siellä peilin edessä vietetyssä ajassa ;)

  VastaaPoista